OHMYGOSSIP — Eelmise aasta augustis juhtus Soome Rautatientori rongijaamas õnnetus, kus oleks võinud kaotada oma elu üks naine. Ta jäi elama, sest läheduses oli rongi ootamas vapper räppar Prinssi Jusuf, kes naise päästis.

Paljud lähevad kriisiolukorras ähmi täis ning lausa paanikasse, teised jällegi suudavad jääda kaine mõistuse juurde ja teha ära vajaliku, mis päästab igasuguseid olukordi. Prinssi Jusuf, õige nimega Iyouseyas Belayneh, oli õigel ajal, õiges kohas, vahendab Iltalehti. Ta oli parasjagu Rautatientori rongijaamas metrood ootamas, kui nägi, et taamal tõukas rulataja kogemata vanemat daami ning naine kukkus raudteele. Jusuf ei jäänud mõtlema, vaid tormas naisele kohe appi. “Vaatasin, kui palju aega veel metroo saabumiseni on ja märkasin, et selleni on ainult 2 minutit. Ei jäänud unelema ja hüppasin kohe rööbastele, tõstsin naise jalgadele ja aitasin ta rööbastelt ära,” ütles Jusuf peale toimunut eelmise aasta intervjuus.

Jusuf jäi kõigile silma ning ta sai julge teo eest tunnustatud, kus Soome riigi president andis talle ja veel 12-nele vaprale elupäästja medali.

Elupäästja medal antakse tunnustuseks eriti julge, leidliku või oma elu ohtu paneva tegevuse eest, mis on päästnud kellegi elu.

Avafoto: Prinssi Jusuf/Instagram