OHMYGOSSIP – Soomes tärkas suur skandaal, kui Miss Helsingi korraldaja Martina Aitolehti teatas, et tänavusel Miss Helsingi võitjal Jessica Ruokola´l tuleb missikroon tagasi anda ning see läheb edasi järjekorras järgmisele kaunitarile Hannaleena Laaksamo´le.

Põhjuseid miks siiani üks kauneimaid missiks valitu kroonist ilma jäi on liikvel palju. Kohus mõistis Miss Jessica Ruokola poiss-sõbra süüdi vägivallas ja karistas teda tingimisi vangistusega. Missivõistluse korraldajate meelest ei ole Jessica seetõttu õige eeskuju noortele, sest otsustas mehele enda kallal vägivallatsemise andestada ning ei lõpetanud suhet.

“Ma ei oska öleda, kuidas see juhtus ja miks otsustati minult tiitel ja kroon võtta. Martina on tõenäoliselt kõige õigem inimene sellele küsimusele vastama. Ma ei oska muud öleda, et ma ei ole mitte midagi valesti teinud, aga see on tema otsus,” kommenteerib Jessica Ruokola olukorda Iltalehti.fi´le.

Kaunitar kinnitab, et ei soovinud kroonist vabatahtlikult loobuda, nagu mõne meediaväljaande pealkirjadest võis välja lugeda.  “Loomulikult olen ma lihtsalt uskumatult pettunud! Kes ei oleks?! Mulle tundub see väga vale ja ebaõiglane. Ma oleksin väga tahtnud Miss Helsingina jätkata,” räägib tüdruk pisaratega võideldes.

“Ma ei tea, mida öelda. Ma olen šokeeritud, ja ma tõesti ei oodanud seda. Me olime siin hetk tagasi, kõik oli selge – aga Martina pööras ikka kogu arutelu peapeale.”

https://www.instagram.com/p/BCSwDfOlhGM/?taken-by=jessicaruokola

https://www.instagram.com/p/BC5bufAFhOx/?taken-by=jessicaruokola

https://www.instagram.com/p/BC3EHailhBx/?taken-by=jessicaruokola

https://www.instagram.com/p/BDOH9nLlhJk/?taken-by=jessicaruokola

Avafoto: Jessica Ruokola /Instagram

Samal teemal:
Stara peatoimetaja Jocka Träskbäck avaldas Miss Helsingi tiitli eemaldamise skandaali kohta oma arvamuse
OHMYGOSSIP — Jocka Träskbäck on Soome veebilehe Stara.fi juht ning otse loomulikult on temagi kursis viimase aja skandaaliga, kus populaarse missivõistluse “Miss Helsinki” korraldaja Martina Aitolehti otsustas tänavuse võitja – Jessica Ruokola – missitiitli eemaldada ning anda krooni edasi esimesele printsessile. Jocka avaldab oma arvamuse loo kohta.

Miss Helsingi korraldaja Martina Aitolehti suunas lendab tugevat kriitikat, sest ta otsustas Jessica Ruokola´lt krooni võtta. Loe, mis juhtus!
OHMYGOSSIP — Soome ühte suurimat missivõistlust “Miss Helsinki” vedav Martina Aitolehti võttis jaanuaris missiks kroonitud Jessica Ruokola´lt missikrooni peast. Põhjuseks oli Jessica suunas osutatud vägivallarünnak ning seejärel suuremeelne andestamine vägivallatsejale, vahendab Metropoli.net.