OHMYGOSSIP — Soome poplaulja Isac Elliot on alles 15-aastane, aga tema edukusest teatakse juba üle kogu maailma Ameerikani välja, vahendab Iltalehti.

Isac Elliot pääses kogu ajaloo vältel esimese soomlasena ameeriklaste Today Show´sse külaliseks. Today Show on USA populaarseim hommikuprogramm, mida on näidatud juba aastast 1952. Elliot esitas saates oma laulu professionaalse rahulikkusega, justkui oleks tal kogemusi juba aastaid – imetlusväärne artistlikkus! Pealtvaatajaid oli keskeltläbi 4,7 miljonit inimest.

“Tegelikult te ei tea, kui pabinas ma olen,” naljatas Isac saatejuhile. “Olen esimene soomlane, kes on esinenud Today Show´s,” paljastab Isac. Isac Elliot´i on tihti nimetatud Skandinaavia Justin Bieber´iks, mis teeb soomlasele au: “Olen tema suur fänn,” ütleb Isac võrdluse kohta.

https://www.instagram.com/p/BFI8oaNtXvT/?taken-by=isacelliot

Isac alustab juunis oma turneed Ameerikas. Kusjuures noormehe vanaema elab USA´s.

Avafoto: Instagram @isacelliot
Loe lisaks:
Noor Soome popstaar Isac Elliot annab välja albumi “Follow Me” ja läheb tuurile
OHMYGOSSIP — Soome superstaar Isac Elliot annab juba 7. septembril välja oma teise albumi, milleks on “Follow Me”. Viimase paari kuu vältel on Isac lindistanud vokaale albumi jaoks Helsingi, Stockholmi, Londoni ja Los Angelese stuudiotes.