Erinevatelt iluvõistlustelt tuntust kogunud kaunitarid Suvi Pitkänen ja Nina Hämäläinen on jätavad missivõistlused kus seda ja teist ning teevad midagi sellist, mida Soomes varem tehtud pole. Nimelt moodustavad nad Soome Dj duo- The Babes.

Eelmisel nädalal keerutas sekiskate piigade duo edukalt plaate Helsingis.  ”Oleme saanud väga head tagasisidet ja inimesed võtsid meid soojalt vastu,” räägib Suvi Pitkänen ajalehele 7Päivää. Tüdrukud lisavad, et ega see Dj amet polegi nii lihtne kui välja paistab.

”Harjutame iga päev mitu tundi. See on üllatavalt raske. Aga lahe! Plaate mängides tuleb selline tunne peale, et tahad saada aina paremaks ja paremaks,” sõnab Duo. Duo- The Babes mängib seinast seina muusikat, kindlat muusikastiili tüdrukud ei harrasta. Nad lisavad veel, et nad esinevad seksikates rõivastes ja kui tunne tuleb, siis võetakse neid ka ära – nii tunnete saatel.

“Mõni võib arvata, et mingid mõtetud Djd, aga tüdrukud oskavad tõesti mängida,” räägib Duo fänn.

Duo-The Babes läheb Soome tuurile suve alguses.

Suvi Pitkänen Ohmygossip1
Suvi Pitkänen

[ot-gallery url=”gallery/iludusv%c3%b5istlustelt-tuntust-kogunud-suvi-pitk%c3%a4nen-ja-nina-h%c3%a4m%c3%a4l%c3%a4inen-moodustasid-dj-duo-the-babes”]