OHMYGOSSIP — Transseksuaalne naine Mary (nimi muudetud) sattus autovarguse eest aastal 1990 vanglasse, kus teda kuritarvitati seksuaalselt ligi 2000 korda. Kõik see toimus Brisbanes´is Austraalias, vahendab News.com.au.

Kui Mary ta sattus Boggo Road nimelisse meestevanglasse, kästi tal lahti riietuda, et kehaõõnsuseid kontrollida. Jutud tema transseksuaalsusest levisid vanglas suust suhu juba enne kui ta oma kongi jõudis. Sealtmaalt algas Mary jaoks tema elu kohutavaim etapp  – teda koheldi algusest saadik halvasti ning kasutati seksuaalselt ära.

“Asi oli sedasi, et mind lubati vägistamise eest kaitsta, kui ma vabatahtlikult seksi pakun. Ma pidin sellega nõustuma, et elus püsida,” ütleb Mary.

Mary ei saanud vanglas jätkata hormoonraviga ja tal hakkas habe kasvama. Ta istus vanglas ühtekokku neli aastat ning sellal vägistati teda ligi 2000 korda. Mary tunnistab, et ka peale vanglast pääsemist oli tema elu väga raske.
“Oleme inimesed nagu kõik teisedki. Enamik transseksuaale on sündinud sellisena nagu oleme. Ühiskonnal on seda raske mõista, et meil on julgust olla meie ise,” ütleb Mary.

Transseksuaal on inimene, kelle sooidentiteet on erinev tema bioloogilisest soost. Transseksuaal soovib jäädavalt muuta või ongi muutnud oma väliseid sootunnuseid ning tahab elada või elabki vastassoo rollis.


Loe lisaks:
Phajaranat Nobantao ehk Mimi Tao — Endisest mungast sai Tais transseksuaalne supermodell +FOTOD!
OHMYGOSSIP — Mimi oli väike poiss, kes elas aastaid budistlikus kloostris, kuid tänaseks on ta tuntud kui Tai populaarseim supermodell.

Soome kuulus transseksuaal Elena Vikström jagab nippe, kuidas kaalust alla võtta
OHMYGOSSIP – Soome sekspomm Elena Vikström, kes läbis 18-aastaselt soovahetusoperatsiooni, on nooremana korduvalt haigestunud söömishäiretesse. Seekord otsustas Elena muuta oma elustiili ja ta on võtnud alla 6 kilo kõigest mõne päevaga.