Laulja Anna Puu räägib Soome ajalehele Seura armastusest ja laste saamisest. Anna Puu ehk Anna Puustjärvi ei mõista inimesi, kes lükkavad laste saamise kiire elutempo pärast edasi.

Anna räägib, et ta on juba ammu unistanud emadusest. ”Olen unistanud endast kui emast ja seda juba väikesest saati. Praegu küll ei ole lapse saamine aktuaalne aga minu lähitulevikus on kindlasti koht laste jaoks,” räägib Anna Puustjärvi.

Paljud lükkavad sünnitamist edasi ettekäändega, et praegu ei ole sobiv hetk või aega on liiga vähe. Anna arvates ei ole lapse saamiseks sellist asja nagu “õige aeg”. ”Ega laps ei tule ju sõrmenipsu peale,” teatab Anna.

Anna ja tema abikaasa Olli abiellusid juba enne seda, kui Anna võttis osa Soome superstaari-saatest. Anna räägib, et nende suhe on väga kindel, olgugi, et vahetevahel on raske teineteisele aega leida. ”Olli käib nii palju kui võimalik minuga kaasas kui ma esinemas käin, loomulikult siis kui ta ise enda töö kõrvalt vaba aega leiab. Me oleme väga kohanemisvõimelised ja leidlikud.”

Paar üritab leida aega teineteisele suvel ja peagi suunduvad nad ühisele puhkusele Malaisiasse.