OHMYGOSSIP — Vanemaks olemist ja sellega kaasnevat vastutust on endale raske ette kujutada – enne kui sa ise esimese lapse saad. DearNaptural85-videoblogi pidav Whitney White näitab lõbusa videoga, millised on lapseootel naise suurimad pettekujutlused emadusest. 

Videos demonstreerib naine, mis tunne on olla ema erinevates olukordades ja millisena rasedad seda endale üldiselt ette kujutavad. Rasedus ning lapsesaamine on kahtlemata väga tore aeg, ent lapsevanemad peavad valmis olema ka uueks elurütmiks ning väljakutseteks. Mõni võib näiteks mõelda, et läheb koos lapsega, armsad riided seljas kaubanduskeskusesse, aga seal viibimine ei pruugi kulgeda sekeldusteta. Emad võivad kujutada, et võtavad lapse restorani kaasa, et seal sõpradega kohvi juua… Laps aga ei pruugi sugugi vaid oma mängudele keskenduda ning üritab seal ema sülle ronida või üritada laual olevaid roogi endale suhu pista.

Avafoto: Youtube

Vaata lisaks:
Beebid suudavad üksteise tundeid mõista juba varakult
OHMYGOSSIP — Brigham Youngi ja Florida rahvusvahelise ülikooli teadlaste uuringust selgus, et imikud suudavad üksteise emotsioone ära tunda juba viie kuu vanuselt, kirjutab ERR-i teadusuudiste portaal.

Vanemate emade lapsed saavad elus teistest paremini hakkama
OHMYGOSSIP — Vanemas eas lapse saamise eest on hoiatatud – seda eelkõige lisanduvate riskide pärast. Värske uurimuse järgi on ema vanusel aga ka positiivseid külgi.

Laps ei kuula sõna? Viis lahendust viiele probleemile
OHMYGOSSIP — Kas Su väike poeg on kui äravahetatud kui on aeg hambaid pesta? Kas Su väike tütar viskab end selili ja karjub kui Sa tahad talle turvarihma peale panna? Siin on viis keerulist situatsiooni ja sama palju lahendusi.