OHMYGOSSIP – Saatejuht Kristiina Võsu räägib Ohmygossip.ee´le, et jälgib huviga “Selgeltnägijate tuleproov-i” saateid ning kui ta veel aasta eest uskus, et saated on kavalalt kokku monteeritud, siis nüüd on ta sootuks teisel arvamusel. “Jälgin küll, lausa igal esmaspäeval! Kui ma eelmistel hooaegadel veel arvasin, et saade on kokku monteeritud ja lavastatud nõnda, et vaatajail põnev oleks, siis arvan, et inimesed, kes saates osalevad, omavadki teatud võimeid. Selle aasta kolmik on võimas ja muljetavaldav!” Lisaks räägib naine jahmatava loo oma elust!

“Ma isegi mõningasel määran usun nii selgeltnägijatesse kui selgeltnägemisse. Parim hetkel on ilmselgelt Marylin Kerro. Jälgin tema käekäiku huviga,” räägib alati särav ja särtsakas Kristiina Võsu Ohmygossip.ee´le ning lisab, et on ka ise teadjanaisi külastanud. “Olen käinud ja saanud ka abi. Üks selline vahva, tore ja krapsakas naine elab Jänedal – teda kutsutaksegi Jäneda Nõiaks – tema on mu mõned mured lahendanud väga edukalt. Piisab, kui talle helistan ja juba ta ütleb, kuidas ma ennast tunnen, mis mul mureks on.”

“Mäletan korda, kui olime sõpradega Egiptuse reisi eest juba ära tasunud, kui selgus, et mul pass pole enne ega peale reisi 6 kuud kehtiv. Ka passiamet ei andnud lootust, et ma reisile minna saaksin, pikendamine võtvat aega terve kuu jagu. Ille aga ütles telefonis, et ole rahulik, kõik laabub – ja mingil imeväel kõik läkski kenasti ja ma sinna reisile ka sõitsin.”

kristiina vosu

Kristiina tunnistab, et üleloomulike nähtustega on ta ka ise kokku puutunud ning et nägemusi on ta näinud rohkem kui ühel korral. “Ojaa – juba aastaid tagasi nägin nägemusi. Olin siis 16 või 17 – esimene armumine selja taga, kui nägin unes, et kohtan just “seda mahajäetut” Jõgeva Kaubahalli teisel korrusel.  Teadsin, et inimene peaks olema Taanimaal treeninglaagris, et küllap oli see lihtsalt uni. Järgmisel päeval läksin Jõgeva kaubahalli, teisele korrusele ja hakkasin värisema – seal tõepoolest oli mu endine kallim!”

“Neid lugusid on palju, mida rääkida,” ütleb naine, kes suudab isegi surma ette näha! “Kaks aastat tagasi ärkasin üles ja nägin musta jutti koos ümbrikuga magamistoa laes – ümbriku seest tuli välja kaks kaarti. Ma juba teadsin, et üks on sõbranna aga kes on teine, kes siit ilmast lahkub? Tegin arvuti lahti ja selleks teiseks osutus Tarmo Leinatamm.”

Kristiina lisab lõpetuseks, et üldiselt proovibki ta oma sisetunde järgi elada ning selgeltnägijatest võimalusel kaarega mööda käia:  “Püüaks ikka ise hakkama saada ja oma sisetunnet kuulata aga kui sellest ei piisa, siis küll ma midagi välja mõtlen.”

Avafoto: Kristiina Võsu (Media Marketing)