Kaksteist naist on avalikkuse ette astunud kui Tiger Woods´i endised armukesed. Tegelikult on neid rohkem. Sõltuvusravi ajal tunnistas sporditäht üles, et seksis 120 naisega.

Võõrutuskliinikus Gentle Path seksisõltuvuse ravil viibides pidi Tiger Woods tegema nimekirja kõigist oma armukestest. Nimekirja koostamine kuulus raviprotseduuride juurde. National Enquirer andmetel sai nimekiri pikk, seda oli neli lehelülge ja 120 nime. Sama ajaleht avaldas esimesena ka uudise Tiger´i truudusetusest ja tülist abikaasaga.

Ainuke naine, keda Woods keeldub üles tunnistamast, on tema naabri tütar Raychel Coudriet, keda golfitäht on tundnud sellest ajast saadik, kui tüdruk oli 14-aastane. Alles paar nädalat tagasi rääkis Coudriet oma suhtest Tiger Woods´iga ning et nad seksisid tema autos. Allika andmetel oli see viimaseks piisaks Elini kannatuste karikas. “Et ta valetab oma suhtest Raychel´iga püstitab küsimuse, kas sõltuvusravi oli vaid selleks, et oma imagot parandada ja sponsorid tagasi saada,” ütleb allikas.