OHMYGOSSIP —  Laulja ja näitlejana karjääri tegev soomlanna Sara Forsberg ehk Saara esitleb Youtube´i vahendusel oma kodu.

Los Angeles´es elav Saara elab praegu ühikatüüpi ühetoalises korterelamus, koos oma koeraga. Jagatud videos teeb ta alguses nalja, et on nii rikas, et maja pikk koridor ongi tema kodu üks osa, sest majas on nii palju tube. “Ma ei ole rikas, mu kontol on praegu umbes 113 dollarit,” arvutab Saara kokku.

Lisaks imestab Saara, miks tema köök küll nii suur on, võrreldes muu elamisega. Saara vannituba on kaunistatud roosade tulekestega ning Youtube staar kiidab, et just seal on video tegemiseks kõige parem heli.


Vaata ka videot, mis Saarale ülemaailmse kuulsuse tõi:

https://www.instagram.com/p/BEbKbppoue-/?taken-by=helloimsaara

https://www.instagram.com/p/BET7MpCIuZt/?taken-by=helloimsaara

https://www.instagram.com/p/BC-vixNouUo/?taken-by=helloimsaara

Avafoto: Sara Forsberg (Instagram @ helloimsaara)
Loe lisaks:
Ellen DeGeneres kutsus Soome Youtube staari Sara Maria Forsberg’i oma saatesse + Videod!
OHMYGOSSIP – Mõne kuu eest postitas Soome neiu Sara Maria Forsberg (19) Youtube’i video, kus ta imiteerib maailma keeli sooviga inimestele näidata, mismoodi kõlab nende emakeel võõramaalasele, kes ei oska seda keelt. Ei läinud kaua, kuni tema postkasti laekus kutse Ellen DeGeneresi jutusaatesse Ameerikas.

Soome YouTube-staari Sara Forsberg’i noorem õde Vera osaleb The Voice of Finland saates
OHMYGOSSIP – Soomes tuntuks saanud netikuulsuse Sara Forsberg’i õde Vera Forsberg on andekas laulja ning ta osaleb Soome meelelahutussaates The Voice of Finland, kirjutab Iltalehti.fi.

Soome netikuulsus Sara Forsberg leiutas “Tähtede Sõja” uue filmi jaoks tulnukakeele
OHMYGOSSIP – Youtube videodega kuulsaks saanud soomlanna Sara Forsberg leiutas Star Wars filmile uue tulnukakeele, kirjutab Nyt.fi

IPGKFVTI