Anne-Mari Berg ja Big Brotherist tuntud Farbord Mehrabkhan´iga otsivad missikandidaate, kes on läbinud vähemalt ühe ilulõikuse.

Miss Plastic 2010” võistluse eesmärk on pakkuda võistlusvõimalust kõigile silikoonrinnalistele, nina või nägu kohendanud tüdrukutele. Võistelda saavad kõik, kes on jäänud suurematest, tuntumatest missivõistlustest kõrvale tänu oma lühikesele kasvule või silikoonrindadele.

“Otsime silmapaistvaid ja seksikaid naisi, kellest võib leida rahvusvahelist glamuuri, kellel on sära silmis ja julge suhtumine. Seega otsime järgmist Soome seksisümbolit,” räägib Anne-Mari Berg lehele 7Päivää ning lisab: “Me tahame kõrvaldada eelarvamusi.”

Farbordi sõnul on võistlusel hea eesmärk. “Meil on piisavalt julgust ja uljust teha midagi sellist, mida varem Soomes tehtud pole. Kui ilulõikused aitavad tõsta naiste enesetunnet, siis mis saab olla meil selle vastu? Loodan, et see võistlus aitab eemaldada eelarvamusi,” põhjendab Farbord Mehrabkhan.

“Ainult Botoxist ei piisa. Selleks, et võistlusesse kirja panna, peab olema tõend ilulõikuse sooritamise kohta. Tühipaljalt sellisest protseduurist nagu seda on botoxi süstimine ei piisa, et võistlusest osa võtta.  Võistlusel ei ole pikkusepiiranguid, aga võistleja peab olema vähemalt 18-aastane ja elama alaliselt Soomes,” räägivad korraldajad.

Lubatakse, et võitja saab suured auhinnad. Võistlusele on võimalik ennast kirja panna mai lõpuni ja hääletus toimub sms-i teel. Võitja loositakse välja 10 kandidaadi seast septembris. Valimine toimub Helsingi ööklubis The Circus – Helsingi Rocki ürituse kontekstis. Muuseas pidid seal üles astuma ka  X-Factorist tuntud Christian Palini bänd “Random Eyes” ja palju kõneainet pakkuv “Dead Cult Diaries”.

Miss Plastic 2010 võistlusest saad lugeda veel SIIT