OHMYGOSSIP – Soomes Superstaari saates Idols tuntuks saanud laulja Anna Puu katkestas kontserdi pärast esimest laulu, vahendab MTV.

Soomes armastatud laulja Anna puu on mõnda aega haige ning olukorra teeb veel keerulisemaks see, et haigusega kaasnevad hääleprobleemid. Anna Puu vabandas siiralt kõikide oma fännide ees ja lahkus lavalt pisarates. Vaatamata sellest, et Anna neelas enne kontserti suurtes kogustes ravimeid, ei pidanud ta hääl vastu. Anna lubas fännidele, et teatab lähiajal uue kontserdi kuupäeva.

https://www.instagram.com/p/BEGSfWdxuRG/?taken-by=annapuuofficial

https://www.instagram.com/p/BETI7YHxuSU/?taken-by=annapuuofficial

https://www.instagram.com/p/BERQQTVxucB/?taken-by=annapuuofficial
Lauljatanna tervis pole veel taastunud, seega ei näe teda osalemas ka Soome populaarses Saturday Night Live otsesaates. Anna on juba mitmes kuulsus, kes jätab saatesse kohale tulemata. Tema asemele kutsuti Soome laulja Lauri Tähkä. Eelmisel nädalal haigestus ka laulja Jenni Vartiainen.

Avafoto: Anna Puu (Instagram @ annapuuofficial)
Vaata ka:
Lauljatar Anna Puu: Võtan lapse esinemistele kaasa
Laulja Anna Puu sai oma kodumaal tuntuks seeläbi, kui saavutas 2008nda aasta Idols´i saates teise koha. Eelmine aasta sünnitas Anna lapse ning kavatseb tööd ja eraelu omavahel klappima panna, kirjutab MTV3.