OHMYGOSSIP — Antti Tuisku on Soome üks populaarseim artist. Kuna ta on avaliku elu persoon, siis seetõttu tuleb palju tagasisidet, millest osa on kindlasti ka negatiivne. Radionova selgitas välja, kuidas artist inimeste poolt õhku paisatud negatiivsusesse suhtub.

“Eks 12 aastat on juba teinud oma töö, et on tekkinud piisavalt paks nahk ja kest ümber. Ega ma väga ei mõtle negatiivsetele asjadele, mis aruteludefoorumites ringi liigub,” ütleb Antti Tuisku, kes on soomlaste seas väga soositud laulja.

Antti Tuisku meelest mõjutab kriitikasse suhtumist see, milline on parasjagu hetke hingeline seisukord ning kuidas elus parasjagu läheb. “Kui tundub, et parasjagu on veidi muresid ja üleüldine väsimus peal, on inimene kriitikale vastuvõtlikum ja kõigele muule, mida ümberringi räägitakse. Sellisel puhul on tavalisest raskem jääda iseendaks,” tunnistab artist.

Mehe sõnul on oluline iseennast eristada artistist. “Võibolla see kõlab hullumeelsena, aga minule on olnud väga tähtis, et oskaksin iseennast eristada artist Antti Tuisku´st, kellest inimesed räägivad. Ma ei taha minna õhtul magama, mõeldes, kui suur staar ma olen.”

Avafoto: Antti Tuisku (Instagram @ antti_tuisku)

https://www.instagram.com/p/BA5aQSHHyJm/?taken-by=antti_tuisku

 

https://www.instagram.com/p/-g6UrQHyBD/?taken-by=antti_tuisku

 

https://www.instagram.com/p/9v5opLnyEo/?taken-by=antti_tuisku
Loe lisaks:
Antti Tuisku püksid rebenesid esinemise ajal lõhki
Soome Idols´i saates oma karjäärile hoogsa alguse saanud Antti Tuisku on tänaseks väga populaarne laulja muusikamaastikul. Hoolimata professionaalsusest juhtub ka tegijatel äpardusi.