OHMYGOSSIP — Soomlased Jani Nieminen ja tema äripartner Juho Karhumäki on mehed, kellel rind uhkelt ees – nad on rahulolevad, sest avasid paari päeva eest Tallinna vanalinnas homobaari Vanilla Lounge´i.

Eestlased nagu ka teised ida-eurooplased ei ole veel tänini aksepteerinud, et inimese seksuaalsus on igaühe oma asi. Väärib tähelepanu, et Tallinnas ei olnud enne Vanilla Lounge´i enam peale kahe homobaari ühtegi alles. Erinevalt Vanilla Lounge´ist, pole neist kahest kumbki vanalinnas, toovad mehed veebilehele Tallinna24 näteid elust-olust Eesti geimaastikul.

“Nii see on, et homoseksuaalsus on keeruline teema Nõukogude Liidu järeltulijatele, aga tuleb siiski tõdeda, et Balti riikide pealinnas Tallinnas on nooremad inimesed vabameelsemad,” mõtiskleb Jani Nieminen ent lisab: “Enamik gay mehi on ikkagi sügaval kapis veel.”

Nieminen elab ise Tallinnas ja tegutseb igapäevaselt baari ülalpidamisega. Juho Karhumäki elab praegu ja ka tulevikus Soomes edasi. Nieminen´il on baarialases töös palju kogemusi nii Helsingis, kui Londonis ja peab Tallinna linnas peetava baari põhimõtteid sarnaseks eelmiste linnadega. “Tuleb saada kliente ja nende meelt lahutada,” võtab mees ärisaladused lihtsalt kokku.

Avafoto: Jani Nieminen (Instagram @ vanillalounge)

https://www.instagram.com/p/BDtVFYfNf1D/

Loe lisaks:
Kanal 12 veebireporter Leho Lehis Ohmygossip.ee’le: Geid mängida oli ebamugav
Leho Lehis juhib koos Urmo Tamm´ega saadet “Eksperiment”. Saates asetatakse inimesed ebaharilikesse olukordadesse ning vaadeldakse, kuidas nad seejärel käituvad. Avaosas võeti luubi alla kooseluseadus ja katsetati, kui ohtlik on samasoolistel Tallinnas käest kinni jalutada. Lisaks kehastuti kommionuks ja meeliti lapsi endaga kaasa tulema.