Filmis Revolutionary Road mängib Leonardo di Caprio, 34, kontorirotti, kes on tüdinenud tööst ning elust naise ja kahe lapsega. Ka eraelus võitleb di Caprio probleemidega. Järjekordselt väidetakse, et tema ja israeli modelli Bar Rafaeli vahel on kõik läbi.

Põhjuseks tuuakse see, et Bar tahab emaks saada, kuid Leonardo ei suuda endas selgusele jõuda. “Hetkel on nende vahel pingeid ja seetõttu on nad otsustanud oma suhtes pausi teha,” ütleb üks allikas ameerika pressile.

Paar kohtus U2 kontserdil Las Vegases aastal 2005. Esimest korda läksid nad lahku 2007 aasta sügisel, kuid 11-ks novembriks, mil on Leonardo sünnipäev, olid nad jälle koos. Järgmine lahkuminek toimus 2008 aasta kevadel ning leppimine sama aasta oktoobris. Selle aasta aprilli lõpus tantsis näitleja ühes Hollywoodi klubis Lindsay Lohaniga ning pärast seda on pidevalt tiirelnud kuuldused paari lahkuminekust. Bar on põhiliselt viibinud Los Angeleses, di Caprio aga on pidutsenud klubis Avenue New Yorgis.

Üks põhjuseid, miks Leonardo di Caprio Bariga pereloomist edasi lükkab, võib olla viimase isa Rafael Refaeli tingimus, et tema tütar võib abielluda ainult juudi rahvusest mehega või kellegagi, kes konventeerub juudi usku, kirjutab Se&Hör.