OHMYGOSSIP — Suur seksuaalhoroskoop! Kuigi paljud horoskoope ning tähemärgisaladusi ei usu, mõjutab kuu meie sünnimärke ning kujundab suhteid. Loe mida toovad Juulikuu horoskoobiennustused sinu tähemärgile.  Alljärgnevas leiab igaüks endale midagi, mida kõrva taha panna või ümber lükata ning oma olukorda teadlikult suunata.

Jäär 21.03-20.04
Seksuaalsuse tase: ❤❤❤
Jäära seksiisu on juulismõnevõrra vähenemas, sest tööga kaasneb palju stressi. Jäär soovib juuli esimeses pooles olla võibolla veidike rohkem omaette, aga teises pooles tuleb temasse tagasi soov voodilinade vahel hullamiseks. Jäära seksuaalne leek põleb keskmisel tasemel, et energiat koguda ning seetõttu ongi temale parimateks kaaslasteks selle kuul kaksikud ja kaljukits. Jäära õnnelikumad päeva seksi osas on 1, 9 ja 23-s juuli.

Sõnn 21.04-20.05
Seksuaalsuse tase ❤❤❤❤❤
Sõnn ihkab juulis uut kaaslast. Ta sooviks olla vahelduseks uute tähemärkidega tutvuses ning on valmis selleks minema kaugele, et oma unistusi täita. Selle tähemärgi esindajad armastavad sellel kuul kõige rohkem eelmängu ja koerapoosi. Lubatud on ka veidi tugevamat lähenemist. Sõnni õnnelikumad päevad seksi osas on 11, 17 ja 27.

Kaksikud 21.05-21.06
Seksuaalsuse tase: ❤❤
Kaksikud ei ole sellel kuul väga aktiivsel kaaslaseotsingul ning ei soovi nii väga vahekorda astuda. Ta veedab sellel kuul kvaliteetaega oma hobidega tegeledes ning oma kallimaga on sel kuul mitte nii romantiline. Kaksiku jaoks on prioriteediks tasakaalukus ja vaimsus. Sel kuul võib kaksiku jaoks olla seksist paremat naudingut pakkuvam jooga, meditatsioon või mõni muu iseenda leidmise viis. Siiski on kaksikute tähemärki kandev isik seksile vastuvõtlikum kuupäevadel 10, 16 ja 24.

Vähk 22.06-22.07
Seksuaalsuse tase: ❤❤❤❤❤
Vähiga käib juulis kaasas omadussõna: külluslikkus. Seksuaalsuse tase on juba maist saadik kõrge ning lõppu ei ole nii pea näha. Vähi tähemärki kandvad inimesed on voodis julged ja tahtejõulised ning võiks arvata, et nad soovivad seksi abil lausa kontrolli omada. Vähi tähemärgile tuleb olla meelejärgi. Lemmikkuupäevadeks on 8, 12 ja 21.

Lõvi 23.07-22.08
Seksuaalsuse tase: ❤❤❤❤
Lõvi tähemärki kandvate inimeste sugutung on üsna võimas. Võibolla on lõvi valmis nüüd pere looma? Sel kuul tundub, et lõvi võib veeta kasvõi terve päeva voodilinade vahel, kui on teada, mis on eesmärgiks. Eesmärgiks võib olla ühine nauding. Lõvi jaoks on kõige nauditavamad kuupäevad 7, 12 ja 28-s.

Neitsi 23.08-22.09
Seksuaalsuse tase: ❤❤❤
Neitside jaoks võib juuli algus olla seksi poole pealt tavalisemast vaiksem. On lootust, et seksitahe kasvab aprilli teises pooles. Neitsi kohtab mõnel reisil salapärast uut kaaslast, kes sütitab ta põlema. Vastutasuks neitsi alistub tema ees. Neitsi jaoks on kirglikumad päevad 2, 19 ja 23.

Kaalud 23.09-22.10
Seksuaalsuse tase: ❤❤
Kaalud tegelevad juulis eneseanalüüsiga, mis puudutab seksi. Igasugused raamatud seksi kohta on nüüd kaalude jaoks huviorbiidis. Ta soovib mõista intiimsuse, tunnete ja vastastikuse vastuvõtmise põhimõtteid ning õppida tundma tundlikke ja seksuaalseid inimesi. Võibolla on teda just maha jäetud ning see on esile toonud ebakindluse? Kaalude jaoks on intiimsemad kuupäevad  6,15 ja 25.

Skorpion 23.11-22.12
Seksuaalsuse tase: ❤❤❤
Skorpionist seksikaaslane sobib mitmetele tähemärgiesindajatele. Mõnele võib tunduda, et seks ei ole piisavalt vabastav ning siin võivad rolli mängida muud elulised probleemid (näiteks rahamured). Seetõttu jääb skorpionil kogemata nii mõnedki lembehetked. Skorpioni seksuaalselt aktiivsemad päevad on 3, 22 ja 30.

Ambur 23.11-22.12
Seksuaalsuse tase: ❤❤
Ambur on uhke ja enesekindel sekspartner.  Amburitel on sellel kuul plaanis leida enda kõrvale tõeline mees, kellega kõike uut kogeda. Ka hõivatud amburi meestähtkujud kogevad sel kuul tugevat armuleeki. Parimad päevad on 5, 13 ja 18.

Kaljukits 22.12-19.01
Seksuaalsuse tase: ❤❤
Vabade ja vallaliste kaljukitsede seksuaalelu on aktiivne, aga ilma emotsionaalsete sidemete või pühendumusega. Kaljukits kimab ühest voodist teise, ega jäta midagi mõistatuseks. Rahulikum kaljukits ei naudi seksi ning see saab sooritatud pigem selle eesmärgiga, et oleks lihtsalt tehtud. Kuna juuli kuus on seksi vähem, siis muudab see kaljukitse rahulolematumaks. Õnnelikumad päevad on 9, 12 ja 20.

Veevalaja 20.01-19.02
Seksuaalsuse tase: ❤❤❤❤
Veevalaja kogeb mõnusat voodielu ning ideaalsemat ei oskaks oodatagi. Veevalaja aura meelitab enda ligi mitmeid potensiaalseid voodikaaslaseid. Vaba ja vallaline veevalaja on sel kuul väga nõutud kaaslane. Kuna kui raud on kuum ja seda just siis taguda tuleb, ei jäta veevalaja olukordi kasutamata. Veevalajate parimad päevad on 2, 14 ja 26.

Kalad 20.02-20.03
Seksuaalsuse tase: ❤❤❤
Kaladel võimu jagub, aga seksiisu alati kahjuks mitte. Kalade isu on kuu alguses suurem ning edasi kulgeb kuu lõpuni rahulikumana. Kaladel ei ole sel kuul vaja oodata “seda õiget aega”, vaid isu jagub siiski ka ootamatul hetkel. Parimad päevad voodieluks on 4, 18 ja 22.