OHMYGOSSIP — Texase Harrises elav Ethel Easter salvestas salaja arstide vestlust, kui naine lebas operatsioonilaual. Naine peitis lindistaja juuksekrunni sisse enne opilauale minemist, kuna ta kahtlustas, et arstid suhtuvad temasse negatiivselt.

Ethel Easter´i kahtlustused osutusid tõeseks, et arstid klatšivad teda lõikuse ajal taga. Lindistuse kohaselt ilkusid ka medõed naisel kallal. Ethel ei suutnud uskuda, mis lindistuselt kajastus ja oli olukorrast tõeliselt šhokeeritud. Kohalikus haiglas sooritatud lõikuse üle on algatatud kohtuasi. Ethel kahtlustab, et arstid solvasid teda seetõttu, kuna ta vajas kiireloomulist songalõikust.

Haigla personal oli üritanud Ethel´ile selgeks teha, et vabu lõikuse aegu ei ole enne kahte kuud ning et ta ootaks samamoodi nagu kõik teised järjekorras. Ethel ei olnud olukorraga nõus ja nõudis operatsiooni varem. Naine suutis oma tahtmise saavutada ja talle broneeriti lõpuks operatsiooniaeg. Selle tulemusena arstid ja õed pilkasidki patsienti ilma tema teadmata.

Avafoto: Ethel Easter (Väljavõte YouTube´ist)