OHMYGOSSIP — Soome meediamaastikul missi ja salaarmukesena tuntuks saanud Cheyenne Järvinen on tegelikult väga helge peaga naisterahvas. Koolis oli ta alati klassi parim õpilane,..

Soomlanna Cheyenne Järvinen (21) on harjunud elama, et teda peetakse bimboks. “Üldiselt ei usuta, et olen paljudes asjades üsna taibukas, organiseerimisvõimeline, süstemaatiline, täpne ja kohusetundlik.”

Cheyenne oli põhikoolis klassi vaikseim tüdruk, kes keskendus õppimisele, vahendab Iltalehti. Prillide ja hambaklambritega neiu ei olnud koolis populaarne ning head tulemused õppimises andsid pigem lisahoogu kiusamisele. Põhikooli lõputunnistusel oli Cheyenne keskmine hinne 9,6 (Soome põhi- ja keskkoolisüsteemis on kümnepallisüsteem – toim.), mis tagas talle keskkoolikoha tuntus Helsingi Ressun eliitkoolis.

cheyenne

“Keskkooli läbisin üsna hästi, aga seal ei piisanud enam sellest, et oled lihtsalt hea. See oli mulle šhokk, et ma polnud enam kõigist parem.”

Hoolimata edust, ei läinud Cheyenne peale keskkooli midagi edasi õppima. Ta alustas küll 2014. aastal ärijuhtimise õpinguid kuid otsustas siiski, et see ei ole tema teema. “Mul oli tollal nii palju muidu asju käsil, et kooliskäimine ei sobinud kuidagi.” Nüüd on Cheyenne uuesti astunud täiskasvanutele mõeldud koolis õppima ärimajandust. Lisaks õpib ta ärijuhtimise assistendiks. “Ma ei unista enam õpilase elust, kuna tunnen end täiskasvanuna ja ei soovi ajas tagasi rännata.”

https://www.instagram.com/p/BB-NTm2Q2tF/?taken-by=cc.cheyenne

https://www.instagram.com/p/BCdzZEwQ2pF/?taken-by=cc.cheyenne

https://www.instagram.com/p/BEOpMC2w2vN/?taken-by=cc.cheyenne

https://www.instagram.com/p/BBnBFe0Q2lv/?taken-by=cc.cheyenne

https://www.instagram.com/p/BBchjH-Q2kl/?taken-by=cc.cheyenne

https://www.instagram.com/p/7j-Dxhw2tQ/?taken-by=cc.cheyenne

Avafoto: Cheyenne Järvinen (Instagram @ cc.cheyenne)

Loe lisaks:
See on põhjus, miks Cheyenne Järvinen jättis “Enbuske, Veitola & Salminen” otsesaatesse ilmumata
OHMYGOSSIP — Soome kaunitar Cheyenne Järvinen jättis neljapäeva õhtul MTV3 “Enbuske, Veitola & Salminen” show´sse ilmumata. Tegemist oli otseülekandega. Järvinen ei saabunud neljapäeval kokkulepitud ajal stuudiosse ning temaga ei olnud võimalik ühendust saada.