OHMYGOSSIP — Roxette tühistas tulevase suve kontserttuuri, mis pidi alguse saama 3.juunil. Bänd pidi tulema esinema ka naaberriiki Soome, aga nüüd jäävad kahjuks fännid pika ninaga, vahendab Iltalehti.

Rootsi bänd Roxette (Marie Fredriksson) otsustas igaveseks pühkida jalgelt lavatolmu, mis tähendab, et ta ei tuurita enam kunagi mööda maailma ringi. “Need on olnud uskumatud 30 aastat. Olen õnnelik meenutades kõiki neid kontserte, mida oleme andnud. Olen nii uhke ja tänulik, et hoolimata haigusest suutsime aastal 2009 tagasi kokku tulla ja liikuda veel paar korda ümber maailma. Ringi tuuritamine on nüüd läbi ja soovin tänada meie imelisi fänne sellel pikal matkal,” ütleb Roxette.

Kontserdid tühistati arsti soovitusel. Fredriksson haigestus aastal 2002 ajuvähki. Ta sai vähist võitu, aga haigus jättis jälje ning naise üks silm ei tööta enam korralikult. Seetõttu on ka lavaline liikumine olnud raskendatud.

Roxette on vaatamata sellele möödunud aastal üsna tihti esinenud. Soomes oli viimasel Roxette kontserdil kuulamas ligi 10 000 fänni. Kontserttuuride lõppemine ei tähenda, et Roxette üldse pillid kotti paneb. Juba juunis on ilmumas uus album nimega “Good Karma“.

Avafoto: Roxette ja Per Gessle (Instagram @ realroxette)

Vaata ka: