Kui Marcia Cross, 47, on Bree Van de Kampi rollis ülipopulaarses teleseriaalis Desperate Housewives, kaotab ta juba varakult oma seriaaliabikaasa Rexi, kes sureb infarkti tagajärjel. Kuid ka tegelikus elus näib tema üle lausa needus valitsevat ja ta on pidanud hakkama saama tõeliste katsumustega.

16 aastat tagasi, kui näitlejatar oli just läbi löönud seriaalis Melrose Place, kaotas ta oma esimese abikaasa Richard Jordani, kes suri 56 aastaselt ajukasvajasse.

2007-l aastal naeratas Marciale uuesti õnn kui ta ütles oma “jaa” sõna Tom Mahoneyle, 50. Varsti peale pulmi sündisid ka kaksikutest tütred Eden ja Savannah, kes praegu on kaheaastased. “Nad on imeilusad ja küllap tulevad neist filmitähed,” ütles õnnelik ema pärast laste sündi. Õnn pöördus, kui selle aasta jaanuaris avastati Tomil vähk ja ta viibis haiglas ravil. “Ta allub ravile hästi,” teatas Marcia Crossi pressiesindaja Helen Slan.

Hiljuti tehtud fotod näitavad aga, et paranemine pole olnud nii edukas kui loota võis. Aasta tagasi oli Tom terve ja hästitreenitud mees ning lükkas rõõmsalt lapsevankrit. Kui teda viimati nähti, vajas ta abikaasa abi, et teda ratastoolis haiglast koju sõidutada pärast järjekordset keemiaravi. Marcia viibib haiglas
mehe juures nii tihti kui võimalik ja ka tütred on isa külastanud. “Eden ja Savannah ei tea, mis on haigla, nii et kui me Tomi külastasime, olid nad vaid rõõmsad, et said oma isa kallistada,” ütleb Marcia ameerika pressile.