OHMYGOSSIP — Lennukiga reisimine ei tähenda alati kitsaid toole ja turistiklasse. Esimeses klassis reisimine on hoopistükis teisel tasemel, vähemalt osadel lennufirmadel. Architectural Digest esitleb eksklusiivseid võimalusi üle kogu maailma.

1. Singapore Airlines
Singapore Airlines esimese klassi sisekujunduses kasutakase šhokolaadipruuni ja valget tooni. Reisija saab istuda nahktugitoolis või lamada mugavas voodis. Esimeses klassis reisijal on võimalik broneerida koht ka kaheinimese voodiga sviidis. Reisija maitsemeeled saavad samuti suurepärase kogemuse, kuna lennufirma teeb koostööd Michelin´i tärniga pärjatud kokkadega.

2. Air France
Air France La Première Suite esindab Prantsuse elegantsi. Värvitoonid on õrnad ning tekstiilid erilised. Sviiti saab isoleerida heli summutavate kardinatega. Kardinate taga saab süüa romantilist õhtusööki ja veeta rahulikult aega. Pärast õhtusööki saab tooli paigaldada ümber voodiks.

3. British Airways
British Airways Boeing 787-9 lennukite renoveerimises on tähelepanu pööratud praktilisusele. Kingad ja kotid saab paigutada tugitooli sisse, samas, kui käsitugede sisse on paigaldatud igasugused laadijad tahvelarvutite ja muude seadmete tarbeks. Esimese klassi reisijale pakutakse klassikalist brittide pärastlõunast teed koos võileibade ja koduste küpsistega.

4. Etihad Airways
Araabia ühendemiraatide lennufirma Etihad Airways on enamasti investeerinud New York´i, Sydney ja Londoni vahet lendavatesse lennukitesse. Nende esimese klassi lennukites leidub kolmetoaline sviit, kus reisija saab nautida täielikku rahu. Lennukites on oma kokk, kes valmistab sviidis viibijale mitmeid toiduvalikuid. Toit serveeritakse ehtsa kullaga kaetud nõudel. Sel ajal, kui reisija soovib jääda magama, on tema käsutuses ülemteener, kes sätib voodi valmis.

5. Lufthansa
Sakslaste Lufthansa esimese klassi planeering on hoolikalt läbi mõeldud. Põrandamaterjal summutab heli ja pehmendab mootorimüra ning õhuniisutaja hoiab õhu meeldivana. Istmeid saab muuta vooditeks, mille varustusse kuulub muuhulgas ka temperatuuri reguleerimise padi. Reisijatele pakutakse kaviaari ning muud kvaliteetset toitu. Esimese klassi keskel asetseb baar.

Avafoto: Ohmygossip.com

 

 

Save

Save

Save