OHMYGOSSIP — Jasmin Mäntylä on leidnud õnne teiseltpoolt maakera ning tundub, et uue kallima perekonnaga on samuti läbisaamine väga mõnus, vahendab Iltalehti.fi.

32 aastat vanemast Dennis Bramley´st lahutanud Jasmin Mäntylä (33) on leidnud uue armastuse Austraaliast. Jasmin on Instagrami kontol avalikustanud foto, kus istub kallim Richard Tester´i (48) perekonna seltsis. Foto pealkirjas seisab: “Täna olen veetnud aega oma kallima vanemate ja õe perekonna seltsis, igaüks neist on suurepärane inimene.”

Jasmin on juba ka varasemalt kinnitanud, et on oma uues suhtes väga õnnelik ning käsikäes on neist avaldatud ka juba mitmeid pilte. Naine on avalikustanud muuhulgas, et ka nende voodielu on täiuslik ning hingeline side tugev.

https://www.instagram.com/p/BDfgdbrFY2L/?taken-by=jasminmantylaofficial

https://www.instagram.com/p/BDSfnrFlY2j/?taken-by=jasminmantylaofficial
Avafoto: Instagram

Loe lisaks:
Jasmin Mäntylä: Mul on kõrini õnnetu elu elamisest
OHMYGOSSIP — Hiljuti oma 32-aastat vanemast abikaasast lahku läinud soomlanna Jasmin Mäntylä vihjab uuest suhtest, vahendab Iltalehti.fi.

Soomlanna Jasmin Mäntylä läks 32 aastat vanemast mehest lahku
Modellindusega karjääri tegev ja ka muude meediatöödega tegelev Jasmin Mäntylä on otsustanud lahutada abikaasa Dennis Bramley´st, vahendab Iltalehti Seiska.fi’d.