Printsess Madeleine (27) ja Jonas Bergström (31) kihlusid eelmise aasta augustis ja õnnelik Madeleine näitas kihlasõrmust pressiesindajatele, kes olid kogunenud Öland´ile. Täna teatas kuningakoda, et nad ei ole enam paar.

Kuningakoda kirjutab oma kodulehel: “Pärast sügavat järelemõtlemist on printsess Madeleine ja Jonas Bergström langetanud ühise otsuse lahku minna. Nad on tulnud järeldusele, et on parem kui nad lähevad kumbki oma eluga eraldi edasi. Printsess Madeleine ja Jonas Bergström paluvad, et meedia näitaks üles austust ja hoolivust. Selles raskes situatsioonis vajavad nad rahu. Meedia ekstreemses huviorbiidis viibimine ei tee olukorda nende jaoks lihtsamaks. Me palume mõista, et rohkem kommentaare ei anta.”

Teade avaldati vahetult pärast seda kui printsess Madeleine täna lõuna ajal Rootsist lahkus. Lennuk startis Arlandalt kell 13 ja on hetkel teel New-York´i.

Jonas Bergström tegi abieluettepaneku ühel suveõhtul eelmise aasta juunis Itaalias, Capri saarel. Sama aasta augustis paar kihlus. Paar päeva tagasi teatas kuninganna Silvia, et sel aastal pulmi ei toimu. “Kahjuks sel aastal pulmi ei toimu. See räägib iseenda eest. Hetkel toimub kohutavalt palju ja see on väga intensiivne,” ütles kuninganna Aftonbladet´ile.