OHMYGOSSIP — Soome kaunitar Cheyenne Järvinen jättis neljapäeva õhtul MTV3 “Enbuske, Veitola & Salminen” show´sse ilmumata. Tegemist oli otseülekandega. Järvinen ei saabunud neljapäeval kokkulepitud ajal stuudiosse ning temaga ei olnud võimalik ühendust saada. Üks saatejuhtidest,  saatis telesaate alguses läbi ekraani Cheyenne´le tervitusi ning ütles, et saade kestab kella 22-ni ning kaunitar oleks siiski saate lõpuni teretulnud.

MTV vahendab, et Cheyenne olevat saatnud show tootjale saate ajal sõnumi, et on parasjagu teel stuudiosse, ent ei jõudnudki stuudiosse. “Mõtlesin, et ei ole hea aeg tulla avalikkuse ette. Viimasel ajal on juhtunud tõsiselt raskeid ja olulisi asju. Tegemist ei ole väikeste olukordadega, mida olen läbimas,” selgitas Cheyenne MTV tiimile.

“Mul on olnud täna väga halb päev ja olen olnud mures. Olin pikal jalutuskäigul ja nagu näha, olen just tulnud otse dušhi alt. Ma ei luba kellegil end alandada telekraanil,” selgitas Cheyenne küsimusele, miks ta ei vastanud saate tootja telefonikõnele.

Aasta 2014 Miss Helsinki finalist avaldas möödunud nädalal oma blogis, kuidas üks naine manipuleeris teda tegema vastu tahtmist asju ja seksvideosid, millega on seotud ka Big Brother´ist tuntud Antti Kurhinen. Cheyenne asemel nähtigi saates Antti Kurhinen´i. Antti teatas aga saates, et lasi algatada Cheyenne osas kriminaalasja, kuna naine oli teda oma blogis mustanud.

Cheyenne kerkis esmakordselt avalikkuse ette räppar Juno salakallimana. Juno ja laulja Janna abielu lõppes lahutusega. Cheyenne´t on paari pandud ka räppar Cheek´iga.

Cheyenne C Järvinen
Cheyenne C Järvinen
Cheyenne C Järvinen
Cheyenne C Järvinen
Cheyenne C Järvinen

Fotod: Cheyenne C Järvinen (Facebook)