OHMYGOSSIP – Selgeltnägijate tuleproovis osalenud Hannes Vanaküla räägib Ohmygossip.ee´le, milliseid huumorisaateid ta hindab ning mis teda naerma või veel parem imestama paneb. Ka oma elust on mehel üks halenaljakas lugu vesta.

Hannes Vanaküla, milline on olnud siiani parim nali elust enesest, mida kuulnud olete?
Nalju on palju olnud, aga milline neist parim on olnud, ma ei tea. Ja seepärast võtan oma viimase nalja elust enesest. Minu juurde tuli üks 71-aastane klient. Ta tuli salaja minu juurde, sest tema tutvusringkonna inimesed hoiatasid teda minu eest, et võin teda seksuaalselt ära kasutada (minu vanus on 49). See naisterahvas kõlbaks mulle emaks. Ja siis ma imestasin jälle, kui rumalad on inimesed. Sellised asjad on halenaljakad ja see tõestab veelkord, et on olemas jumal, kes juhib inimeste mõtlemist.

Kes on teie arvates praegusel ajal parim humorist ja miks just tema?
Antud vastuse jään võlgu, sest ma ei oska liigitada, kes on neist kõige parem. Parim huumor on võib-olla paroodia laulust „Ei ole üksi ükski maa“. Aga see on meeskonnatöö ja ei oska nime öelda.

Milline komöödiafilm kuulub teie lemmikute hulka?
Esimese hurraaga meenub „Politsei akadeemia“.

Kas meie teleekraanil on teie arvates piisavalt huumorisaateid, või peaks neid rohkem olema?
Ma arvan, et huumorisaateid on täiesti piisavalt. Ei tasu üle ka forsseerida. Mulle isiklikult meeldib vaadata „Heeringas Veenuse õlal“.

Fotol: Hannes Vanaküla (Erakogu)

Vaata ka:
Hannes Vanaküla Ohmygossip.ee’le: Isegi moslemitest araablased on huvitatud, mis mul öelda on
OHMYGOSSIP — “Kui ma käin välismaal, siis minu vaimsust võetakse vastu. Isegi moslemitest araablased on huvitatud, mis mul öelda on. Kahjuks Eesti rahva kohta sedasama öelda ei saa,” kurdab Selgeltnägijate tuleproovis osalenud Hannes Vanaküla, et siinmail temasse ei usuta ent rõõmustab ka isikliku arengu üle: “Mul on tunne, et ma olen nüüd võimeline oma hinge kokku korjama.”

Hannes Vanaküla Ohmygossip.ee’le: Vabastan inimesi nõidustest ja needustest + ennustus, mis saab Edgar Savisaarest
OHMYGOSSIP — “Mina kui nõid näen, et on must loor peal,” räägib ‘Selgeltnägijate tuleproovis’ osalenud Hannes Vanaküla Ohmygossip.ee’le, et needuse tunneb ta kaugelt ära ning lisab, et üks tema põhitöö ongi nõidustest ja needustest vabastamine.

Hannes Vanaküla Ohmygossip.ee’le: Mu õpilased kutsuti Nõidade tuleproovi!
“Minu kõige põnevam suveseiklus on see, et mu õpilased kutsuti Nõidade tuleproovi. Sellega sain kinnitust, et ma teen väga head arendustööd. Tänavuse hooaja nõiasaates on kaheteistkümnest inimesest kuus minu tuttavat,” räägib realitysarjas “Selgeltnägijate tuleproov” tuntust kogunud maag Hannes Vanaküla.

Hannes Vanaküla Ohmygossip.ee’le: Mu vanaemal olid nõiavõimed ja vanaisa ravis lausumistega
“Oma vanavanematest mäletan seda, et vanaemal olid nõiavõimed. Kui ta kellelegi midagi ütles, siis nii ka läks. Ja isapoolne vanaisa ravis inimestel soolatüükaid lausumistega,” räägib Hannes Vanaküla Ohmygossip.ee’le.