OHMYGOSSIP — Soome lauljatar Heidi Pakarinen ja tema kallim Heikki Koskelo kohtusid esimest korda aastal 2011, kui toimus nende kodumaa populaarseim üritus Tangomarkkinat, vahendab Iltalehti.

Kui Soome laulja Heikki Koskelo läheb tagasi 2011 aasta mälestuste juurde, meenub, et tema ja Heidi Pakarinen´i esmakordsed pilgud ütlesid rohkem, kui tuhat sõna. “Ei saa eitada, et Heidi läheduses tekkis mõnus judin. Äratasin temas tähelepanu, aga surusin võimalikud tunded alla. Tollal oli Heidi suhtes Mika Pohjonen´iga ning mina abielus.”

Heikki´l on abielust kolm last: Neea-Emilia (5), Eemil (10) ja Niilon (11). Heidi´l aga kaks last.

“Helmi (10) ja Hertta (11) teadsid Heikki´t muusikaartistina juba varem ning Helmi lausa fännas. Tore oli näha, kui lõbus neil kolmel koos oli. Lastel oli hea meel, et ema leidis uue armastuse,” ütleb Heidi. “Loodame, et meie mõlema lapsed kohtuvad peagi kõik omavahel,” ütleb Heikki.

Heidi kohtus Heikki lastega esimest korda eelmisel nädalal ning tundis, et kohtumine sujus hästi. “Meil oli meeldiv esimene kohtumine, valitses hea keemia! Niilo´gi ütles, kui läks sõpradega aega veetma, et “järgmise kohtumiseni.””

Heidi Pakarinen
Heidi Pakarinen (Foto: Facebook)

Heidi ja Heikki on juba 4 aastat olnud head sõbrad. Vahetevahel on nad üksteisele helistanud või kontserdi toimumispaigas kohtunud, aga ei midagi enamat. Olukord muutus eelmisel suvel, kui Heidi katkestas oma kihluse Mika´ga. Heikki tegeles samuti samal ajal oma lahutusasjadega. “Ükskord nägin Facebooki´st, et Heidi oli kontserdilt koju sõitmas. Mõtlesin helistada talle, sest temaga oli alati lihtne vestelda. Mõtlesin, et oleksime teineteisele kuulaja rollis. Teinekord on ühisteks joonteks negatiivsed asjad, mitte alati head asjad. Lahkuminekuid tuleb ikka ette ja neist tuleb üle saada. Aga et armastus oli lähemal, kui oleksin osanud arvata,” meenutab Heikki.

Mingil hetkel kutsus Heidi Heikki omale külla. “Kui Heidi pakkus õhtusööki, hooplesin, et küll temast saaks hea perenaine,” meenutab Heikki. Sügisel ei olnud suhted edenenud sügavatest vestlustest kaugemale. Aga just need tunnused olidki usalduse aluseks, mille põhjal Heidi ja Heikki julgesid hakata tulevikku plaanima. Mida paremini teist tunned, seda rohkem hindad ja imetled ning armastus süveneb. “Aasta lõpus mõtlesin, et ma ei julge Heidile kunagi läheneda, kui mees. Ta (Heidi – toim.) hakkas pidurit tõmbama. Mõtlesin, et võib-olla vajab rohkem aega, et lahkuminekust üle saada. Jaanuaris otsustasin, et helistan talle veelkord ja seejärel lasen tal rahus olla, kui ka siis ei võta vedu,” kirjeldab Heikki olukorda.

Heidi Pakarinen ja Heikki Koskelo
Heidi Pakarinen ja Heikki Koskelo (Foto: Facebook)

Siin nad nüüd kahekesti on – paar avaldas teineteisele tundeid ning hiljuti ilmus neist ka ühine foto Facebookis. “Heidi on õnnelik, kuna on saanud omale noore ja ilusa kaaslase,” vihjab Heikki huumoriga paari omavahelisele vanusevahele. Heikki on 32-aastane ja Heidi 40-aastane. “Heikki on lisaks imeliselt kirglik, õrn ja hell sellise kasslasega nagu mina,” naerab Heidi oma kõlava häälega. Ausaltöeldes selline vanusevahe ei ole tuntav, ega häiriv. “Heikki on täiskasvanud vastutustundlik mees, meie suhte põhitala,” paljastab Heidi. Paar ei ole veel kilhlunud ning neil ei ole plaanis selle sammuga kiirustada.

Avafoto: Heidi Pakarinen ja Heikki Koskelo (Facebook)