OHMYGOSSIP — Teismeliseeas unistab nii mõnigi, et saaks elada oma iidoli rollis. Cosmopolitani toimetaja Loni Venti otsustas oma unistuse reaalsuseks teha ning kehastus nädalaks ajaks Marilyn Monroe´ks.

Loni  Venti ütleb, et on Marilyn Monroe´d juba lapsepõlvest saadik kirglikult fännanud. Loni praegune välimus meenutab väga palju diiva oma: blondid juuksed, punased huuled, lainerijoon silmadel ja 50-ndates rõivad. Sarnasus ei piirdu aga ainult välimusega. Loni tunnistab, et kannatab tõsise ebakindluse all, just nagu tema iidol Marilyn kannatas. Marilyn Monroe olevat oma ebakindlust varjanud uue persooni loomise taha. Glamuurse ja seksika Marilyni taga varjas tegelikult end üsna vastuoluline ja kaeblev persoon.

https://www.instagram.com/p/BBAqI8RIbfW/?taken-by=loniventi
Loni otsustas astuda oma iidoli kingadesse, et toime tulla enda sees olevate ebakindlustega. Loni kopeeris nädal aega Marilyn Monroe soengustiili ja meigirutiini ning muud päevaplaani kuuluvat. “Tundsin end kaunina, aga tundus, justkui kannaksin maski – ma ei olnud mina ise. Mõtlen, et ei tea, kas Marilyn tundis end samamoodi,” arutleb Loni.

https://www.instagram.com/p/BBTww5ZIbUL/?taken-by=loniventi
Riietumine tekitas tusast meelt, sest Marilyn´i stiilis kleit oli Loni jaoks nii kitsas, et ta ei suutnud isegi mitte kummarduda. Kehakumerusi esiletoov kleit tõi muuhulgas ka ebakindluse esile. “Kui ilmusin selliste riietega esimest korda töökaaslaste ette, tundsin end stiilsena, aga ka haavatavana. Teadsin, et inimesed näevad mu kehakuju, mida muidu tavaliselt riietega peidan.” Loni võitles oma ebakindlusega samal moel, kui seda tegi Marilyn – kehastus oma rolli ja käitus enesekindlalt. Tehnika toimib ja Loni hakkas end uues stiilis paremini tundma.

https://www.instagram.com/p/BBIPtsIobVy/?taken-by=loniventi

Marilyn Monroe toitumine nõudis harjumist. Loni vahetas hommikukohvi shampanja vastu, mida Marilyn nautis alati, kui soovis tuju tõsta. Marilyn sõi hommikuti kaks toorest muna, mis olid kuuma piima sisse segatud ning võttis juurde multivitamiine. Lõunasöögiks sõi liha või maksa koos 4-5 porgandiga ning magustoiduks jäätist. Loni jaoks valmistas kõige enam raskusi hommikusöök.

Marilyn´i treeningurutiini kuulub igahommikune 10-minutiline jõutreening väikeste raskustega. Loni palus oma treeneril koostada Marilyn´i harjumuste alusel treeningkava. “Programm koosnes kangi surumisest, kükkidest ja sörkimisest.” Loni riietus ka trenni ajal vastavalt, kus kandis bikiinide ülaosa, kõrge ülaosaga teksaseid ja Converse tenniseid. Loni elas viimaseid päevi Marilyn´i rollis juba nii hästi, et teda paluti restoranis laulma sünnipäevalaulu, just nagu diivagi laulis presidendile. Kui nädal aega oli mööda saanud, tundis Loni rõõmu pääsemast tagasi enda kehasse. Loni õppis Marilyn´ina, et väga vabastav on olla kartmatu. “Kui ma suutsin Marilyn´ina lahti saada kõhklustest, poseerida (paljastavatel) fotodel ja laulda tundmatutele inimestele sünnipäevalaulu, miks ei suuda ma siis seda ka iseendana teha,” võtab Loni huvitava eksperimendi kokku.


Avafotol: Marilyn Monroe / Loni Venti

Loe lisaks:
Marilyn Monroe elust tehakse kaks filmi
Marilyn Monroe dramaatilisest elust tehakse kaks filmi. Üks neist põhineb Joyce Carol Oates´i romaanil ”Blonde”. Peaosalist hakkab kehastama 41 aastane näitlejatar Naomi Watts.

Marilyn Monroe Max Factori kampaanias
Max Factor saab tänavu 80-aastaseks ning sel puhul toob kosmeetiabränd välja oma ikoonkliendi – Marilyn Monroe.