Mel Gibsoni noorima tütre ema, venelanna Oksana Grigorieva, ei lahkunud suhtest tühjade kätega. Näitleja kinkis talle 30 miljonit krooni maksva maja. Igakuine toetus saab olema üle 150 000 krooni kuus.

Oksana Grigorieva uus kodu on 325 ruutmeetri suurune. See asub San Fernando orus Kalifornias. Majas on neli magamistuba, kolm vannituba ja üks restorani tüüpi köök. Maja on ehitatud 1961-l aastal ning neli aastat tagasi tehti seal kapitaalremont.

Oksanal on juba teine laps tuntud näitlejaga. Tema esimese lapse, 12 aastase poja isa, on endine James Bond-i osatäitja Timothy Dalton. “Oksana on jalgade peale saanud – järjekordselt. Ta on Mel´i lapse ema ja ta (Gibson, toim.) hoolitseb mõlema eest,” ütleb allikas ajalehele National Enquirer.

Suhe Oksanaga läks Mel Gibson´ile maksma abielu Robyn Gibson´iga. Mis purustas suhte Oksanaga, pole täpselt teada, kuid allikas on öelnud nädalalehele People: “Üheks probleemiks oli see kui palju aega nad koos veedaksid. Mel armastab vabadust, Oksana tahtis aga, et nad kogu aeg koos oleksid.”