“Äritegemine on mulle suurema jõu poolt usaldatud,” räägib Urmas Sõõrumaa Naistelehele. Suurärimees usub horoskoopidesse ja käib aastas mõnel korral tähetark Igor Mangiga vestlemas.

Urmas paljastas, et ta soovib luua temaga sarnast filosoofiat austavatest positiivsetest inimestest koosneva kommuuni. Oma “usuga” ongi mees nakatanud juba suurärimehi Toomas Annust ja Oliver Kruudat. Kuid elukaaslast Kätlin Maranit pole Sõõrumaa suutnud mõjutada.

Näiteks, kui Urmas sooviks pereliikmeid ravida alternatiivmeditsiini meetoditega, siis Kätlin viib tütred Katriini ja Kristiini ikka päris arsti juurde. “Kätlin on väga ratsionaalne. Sel teemal meil ikka on vaidlusi. Ma olen seda meelt, et lapsi ei peaks antibiootikumide ja keemiaga ravima.”

Ärimees Urmas Sõõrumaa kasutab alluvate valimiseks sama süsteemi, mis USA president Ronald Reagan ja Venemaa eelmine president Vladimir Putin. “Ma pole üheltki targalt mehelt otseselt äri tegemise kohta küsinud. See on sattunud nii, et olen arvestanud looduslike ja hingeasjadega. Mul on ehk sündimisest saati tajumisalge sees,” rääkis miljonär.

Sõõrumaa teab, millist inimest mingile ametikohale seada. “Mina olen Härg. Hobune sobib mulle nõunikuks, ta kipub kõiki õpetama. Tiiger on teener – tuleb läheduses hoia. Rott, Ahv, Draakon on ideede elluviijad.”