“Unistuste printsessi” saatest tuntuks saanud kaunis Marina P. räägib Gossip.ee-le, et tema saate tiimis pettunud pole, kuid kinnitab, et mõnda osalejat prooviti paremas ning mõnda halvemas valguses näidata. Seda, et kõik oleks Ailast teadlikud olnud, Marina ei kinnita, Marina pole Ailalt kirju saanud. “Kui Dimi leiaks oma unistuse naise selles saates, unustaks ta Aila ära. Eks tulevik näitab kes võitis tema südame,” räägib Marina, kes usub, et Aila roll ei ole Dimi elus primaarne.

Kas saates olles kuulsite/saite teada, et Dimi on kihlatud ja et tal on naine, kes koguni veel lapseootel?
Olin sellest teadlik, et tal mingi naine on olemas, kuid sel ajal polnud ta minu arust veel rase.

Maris Altma väitis, et terve saate meeskond oli sellest teadlik? Kas teie andmetel ka oli? Kas Dimi ise või keegi saate tootjatest on teile öelnud, et Dimi käib Ailaga?
Sain sellest teada teistest allikatest. Minu arust saate tiim ei olnud sellest teadlik, vähemalt alguses.

Kas Aila nimeline naisterahvas on ka teile kirja saatnud?
Ei, me pole suhelnud.

Kui palju sellest, mis saates toimub on nö õige? See on teada, et saadet püütakse paremini müüa ja natuke väänatakse show huvides kaadreid aga mis teie arvate – on seda tehtud eetiliselt ja nö normi piires?
Minu arust show-business ja eetika on kaks täiesti erinevat asja, sellega peab arvestama, kui sellesse saatesse lähed. Eetikast ja normidest pole mõtet rääkida, see on ikkagi show. Aga selleks, et midagi kokku monteerida, peab materjal olema. Ning kui keegi andis seda materjali saate tiimile, oli ise süüdi, ega saatetiim ei palunud kedagi vägisi midagi rääkida ja teha. Niiet kõik on kooskõlas.

Kas on proovitud kedagi paremaks-halvemaks teha? Keda?

Arvan, et kõige vähem vedas Marisel. Tema minevik natuke mängis kaasa sellele imidžile mida ta selles saates on saanud. Valiti välja kõige nõmedamad momendid mida ta on teinud või rääkinud. Tegelikus elus Maris on väga arukas neiu, ta on küll omapärane aga samas väga huvitav ja tore inimene, temaga on millestki rääkida.

Paremaks minu arust üritati teha Dimit. Et ta on supermees, keda kõik naised ihaldavad. Tõepoolest, ta on sellist tüüpi mees, kes meeldib naistele ning mõne tüdrukule saatest ta läks tõepoolest südamesse. Kuid nt minu lõppintervjuus, kus ma rääkisin, et Dimi on tore inimene, kuigi ta jättis mind külmaks nagu mees ja meil ei ole keemiat ja sidet mis naise ja mehe vahel peab olema, ja mul on hea meel, et ma ära lähen, sest mul pole ta vastu tundeid, see millegi pärast eetrisse ei mahtunud.

Kas teil on leping, kus on kinnitatud, et mees saates on vallaline ja vaba?

Ma ei saa öelda mis täpselt lepingus kirjas on, kuid see on loogiline, et peategelane selles saates peab olema vaba. Kuigi arvan, et tänapäeval on väga raske kindlaks teha, kas inimene on vallaline või mitte. Peaaegu igal inimesel kes on kena, huvitav, šarmikas jne on keegi olemas, ning peale lahkuminekut tuleb alati keegi uus. Aga kui inimene pole abielus, siis ei saa temale pretensioone teha ju. Dimi polnud eelmisel aastal kindlasti abielus, järelikult tähendab see, et ta oli vaba. Ma ei arva, et meid peteti. Kui Dimi leiaks oma unistuse naise selles saates, unustaks ta Aila ära. Eks tulevik näitab kes võitis tema südame.

Unistuste printsessi järgmine osa on eetris juba täna õhtul!