Eile sai teatavaks uudis, mis valgustab saladuskatte all hoitud suhtekriisi põhjust printsess Madeleine´i ja tema kauaaegse elukaaslase Jonas Bergström´i vahel. Norratar Tora Uppstrøm Berg (21) otsustas avalikkuse ette astuda ja rääkis Jonas Berström´iga veedetud ööst. “Mul oli eelmisel aastal suhe Madde kihlatuga – me olime intiimsed,” ütleb ta norra ajakirjale Se og hør, vahendab Aftonbladet.

Eelmise aasta augustis teatasid rootsi printsess Madeleine ja Jonas Bergström oma kihlumisest. Alates detsembrist pole aga paari ametlikel üritustel koos nähtud.

Eelmisel nädalal kui kuninganna Silvia teatas, et pulmad on edasi lükatud, sai sellest ülemaailmne uudis. “Kahjuks sel aastal pulmi ei tule.  See räägib enda eest. Hetkel toimub palju ja see on väga intensiivne,” ütles kuninganna. Madeleine´i sõprade sõnul oli see Jonas´e aktiivne ööelu, mis kriisi põhjustas. Nii mitmelgi puhul on ta valinud pidutsemise, selle asemel, et Madeleine´ga koos aega veeta ning allikate sõnul esineb ta sageli vaba mehena.

Eelmisel aastal Åre´s viibides kirjutas ta end hotellis sisse “Jacob Bernström´i” nime all. Seal kohtas ta ühes ööklubis norratari Tora Uppstrøm Berg´i ning paljud inimesed, kes Jonas´e ära tundsid, imestasid, et ta avalikult Tora´ga flirtis. Hiljem võttis paar takso ja sõitis Jonas´e hotelli.

“Meil oli hotellis suhe. Ta saatis mind taksoga koju kella nelja paiku öösel. Enne kui me lahku läksime, vahetasime telefoninumbrid ja ta kallistas mind. Ta oli erakordselt meeldiv ja gentleman kogu õhtu jooksul,” ütleb Tora ajakirjale Se og hør. Alles järgmisel päeval sai ta aru, kellega ta koos oli olnud. “Kui ma oleksin teadnud, et tal on elukaaslane, poleks ma kunagi midagi teinud. Mul on kahju Madeleine´st, kellel on truudusetu poiss ja ma võin vaid öelda, et mul on hea meel, et kuninganna Silvia nüüd kinnitas, et pulmad on edasi lükatud.” Norratar lisab, et tema arvates on Madeleine seda väärt, et tõde teada.