Rootsi tulevase kuninganna pulmade pealt raha kokku ei hoita. Praeguste hinnangute kohaselt lähevad need maksma 150 miljonit krooni, teatab Aftonbladet.

Stockholmi linn korraldab rahvapeo, mis saab alguse juba 6-l juunil, Rootsi rahvuspühal. Ka Ockelbo linn, kust on pärit printsessi kihlatu, korraldab suured pidustused. Kõige kallimaks läheb aga Haga lossi renoveerimine, mille  maksumuseks saab olema 60 miljonit krooni. Sinna kolivad Printsess Victoria ja Daniel Westling pärast mesinädalatelt kojusaabumist. Praegu on lammutatud osa seinu ning ehitamisel on uus köök ja vannituba, et elamine tulevasele lastega perekonnale sobivamaks muuta.

17-l juunil lähevad pidustused täie hooga lahti ja toimub privaatne õhtusöök Drottningholmi lossis, kus võõrustajateks on kuningas Carl-Gustaf ja kuninganna Silvia. Valitsus aga korraldab vastuvõtu kommuunidele ja läänidele Stadshuset´is, millele järgneb galaetendus Konserthuset´is.

Laulatus toimub Storkyrkan´is 19-l juunil ning selle viib läbi peapiiskop Anders Wejryd. Järgneb pidulik korteezh läbi Stockholmi, saluut ning sõjaväeparaad muusika saatel. Pulmaõhtusöök toimub Kuningalossis, kus võõrustajateks on pruutpaar.