Ärinaine Tiiu Järviste (46) on olnud ettevõtluses üle 25 aasta. Ajakirja Mood turule toonud naine räägib, et alati pole kõik ülesmäge läinud, et ta on tundnud ka halvemaid aegu aga isegi eelmise majanduskriisi ajal sai palgad alati korralikult välja makstud.

“Sel ajal oli väga tavaline, et palkasid ei makstud õigel päeval, sest tööandjatel nappis raha. Mina võin küll käe südamele panna ja öelda, et mu ettevõtetes on kõik töötajad alati õigel päeval palka saanud,” räägib Tiiu Järviste Arterile.

Küsimuse peale, kas ta on pigem säästja või kulutaja, vastab kaunis ja ettevõtlik naine nii: “Säästja. Mu vanem poeg ikka ütleb, et ema, sa võid endale vahel ka midagi kallist lubada. Aga ma kohe kuidagi ei raatsi enda peale kulutada. Mulle meeldib käia näiteks second-hand-kauplustes,” räägib Järviste ning lisab: “Minu luksus on vabas ajas ja sõprades, heades suhetes. Ma reisin väga vähe. Lendaksin ainult töö pärast, vaid hilissügisel enne külma talve luban endale kuuma päikese alla sooja minemist. Tarbin üldse vähe, olen keskkonnatundlik inimene. Ja hästi kodune inimene.”