Jennifer Aniston (41) on parima sõbranna Courtney Cox´i tütre Coco Riley Arquette´i (5) ristiema. Siiani on talle sellest piisanud, nüüd on aga biologiline kell tiksuma hakanud. Ta unistab oma lapsest ja ei taha enam oodata, vahendab OK!.

“Jennifer on koos sõprade ja sugulastega maha istunud ja teatanud, et sel aastal kavatseb ta emaks saada,”  ütleb allikas. “Jen tahab tõesti väikest tüdrukut.”

Viimastel nädalatel on Jennifer Aniston olnud PR-turneel koos Gerald Butler´iga (40), et promoda oma uut filmi “The Bounty Hunter”. Märtsi lõpus särasid nad koos punasel vaibal Madridis. Gerald hoidis Jenniferil, kes silitas oma kõhtu ja vaatas säravail silmil kaamerasse, ümbert kinni. See on andnud alust juttudele nagu võiks Gerald Butler lapse isa olla. “Jen jumaldab Gerry´t ja arvab, et ta oleks olnud ideaalne isa, ” kirjutab OK!.

Teiseks võimaluseks peetakse, et Aniston kavatseb lapse üksinda üles kasvatada. Star kirjutab, et näitlejatar on tüdinenud suure armastuse ootamisest ja kavatseb väikese poisi adopteerida: “Kõik tema parimad sõbrannad on lapse saanud ning Jen on näinud kui palju emaksolemine on nende elu paremaks muutnud. Ka tema soovib sama.” Väljaande andmetel on ta lapsele juba hooldaja palganud ning tegeleb hetkel lapse toa sisustamisega, mis läheb maksma 2,5 miljonit krooni.