Maarja K. on “Unistuste printsessis” ainus tüdruk, keda Dimitri Janssens peaaegu iga päev kohtama kutsub ning enamasti romantilistele õhtusöökidele. Kui ühes saates Maarja kurvastas, et jättis Dimi musile vastamata, siis viimases saates, solvus ta saatejuht Andres Peetsi “kingituse” peale.

Maarja ja Dimi läksid käsikäes õhtut nautima, mis tipnes kirjaga, mille Dimi palus Maarjal ette lugeda. Kiri oli aga kingitus saatejuht Andres Peetsilt, mis sisaldas võtit lukskorterisse. Nii Dimi kui Maarja olid kingitusest shokis ning Maarja ütles, et ei soovi kinki vastu võtta. Ka Dimi rääkis, et pole sugugi noormees, kes kohe iga naisega voodisse hüppab.

Tagasi villasse jõudes, oli Maarja aga veidi kõhklev ning küsis teistelt saates olevatelt tüdrukutelt, et mida teie oleks teinud?! Natalja Sutormina, võttis selle peale tuld ning ütles: “Nii need asjad ei käi. Mis selle kingitusega mõeldud on? Kas me oleme siis nagu mingid lihatükid, et Dimi proovib kõiki meid ja siis valib et sina sobid ja sina ei sobi? Väga ebaviisakas, väga kole kingitus. Solvav!”

Maarja arutas tüdrukutega murul veel tükk aega, ning ütles ka, et ei uskunud oma silmi, kui seda kirja ette luges. “Ei, ei, mulle küll Dimi meeldib aga ei..,” oskas ta vaid öelda.

Kristelilt Maarja aga ühest vastust ei saaud. “Ma ei tea…,” ütles Kristel.

Dimi ise on aga nagu otsustusvõimetu elektrijänes – iga saade lõppeb uue avaldusega: “Jah, mul on Natalja vastu eriline tunne”, “Maarja, jah Maarja on väga armas, meeldis ka mu emale”, “Agnesest arvasin hoopis teisiti, ta meeldib mulle, ta üllatas mind, meeldiv!”, “Kristel on sportlik, tore, meeldiv”, “Katrin on minu tüüpi naine, huvitav, väga huvitav saab olema.”