Unistuste printsessi saatesse on alles jäänud neli tüdrukut  – Kristel Sepp, Maarja K., Agnes Taro ning jokkerina saabunud Katrin Leetmaa. Viimases saates langes välja kaunis jooga treener Natalja Sutormina – ainus tüdruk, keda Dimi enda poole koju kutsus.

“Ma olen Dimi jaoks ainult jooga treener,” rääkis Natalja. “Kell kümme hommikul ei kutsuta enda poole naist, kellega soovitakse midagi tõsisemat. Dimi hoiab mind siin saates ainult jooga pärast. Ju talle jooga meeldib,” on Natalja Sutormina väga pettunud, et kohtumine Dimiga on hommikul. “Oleks veel õhtul või päikeseloojangul, see oleks romantiline, sealt võiks midagi areneda aga hommikul – ei, ma olen pettunud.”

Nataljaga pole sama meelt aga sportlik ja silmnähtavalt Dimist sisse võetud Kristel Sepp. “Ma oleks väga õnnelik, kui saaks Dimi poole minna,” räägib Kristel. “Ükski tüdruk pole Dimi pool käinud, me kõik tahaksime näha kuidas ta elab!”

Natalja ei näe selles aga midagi romantilist ega huvitavat. “Ei, mind ei huvita see. Ma ei näe selles midagi huvitavat, et ma Dimi poole lähen. See on nagu töö. Joogat tehakse ikka inimese pool kodus. Ma tunnen, et lähen sinna tööle. Ei, mitte midagi huvitavat,” räägib Natalja, kes tõenäoliselt just sellel hommikul teatas Dimile, et talle meeldibki tegelikult hoopis keegi teine – ahvatluste õhtult leitud James.

Kristel aga jääb endale kindlaks: “Ohh, me kõik oleks tahtnud Dimi juurde minna, Dimi kodu näha, see oleks privileeg… oleks väga huvitav.”

Kristel on käinud Dimiga mitmeid kordi sportlikel kohtumistel ning ka romantilisel meresõidul, mis liigutas naist nõnda, et ta joonistas Dimile ka pildi, millel kujutas kahte armunud luike päikeseloojangul.