“Unistuste printsessi” saates laineid löönud seksikas Maris Altma on leidnud endale Londonist armastuse. Neiu, kes üle-eelmises saates välja kukkus, mainis, et vajab meest, kes teda taltsutada suudaks. Tänaseks on see mees jalgpallurist kallima Davidi näol leitud.

Gossip.ee kommentaariumi tuli vihje, et “Unistuste printsessi” saates osalenud Maris Altma ei ole peale saates osalemist ja Dimi poolt välja häääletamist sugugi üksi kurvastama jäänud. Naine olevat rõõmsalt suhtes Londonist pärit jalgpalluriga. Otsustasime seda fakti kontrollida.

Gossip.ee kommentaariumi tuli vihje, et teil on hetkel Londonist pärit jalgpallurist kallim David. Kas see vastab tõele? Kuidas te tutvusite? Milline on teie suhe, kui tihti ja kus kohtute, kaua olete koos olnud?
Saan selle kohta vaid niipalju öelda, et ta on palju kordi Eestis käinud ja mina Londonis aga kuna ta ei soovi meedia tähelepanu, ei lahka ma seda teemat rohkem avalikult.

Kuidas teil endal suhted meediaga on? Kas saates osalemine on teile koormaks või olete sellest hoopis midagi kasulikku õppinud?

Õppisin ennast rohkem tundma ja julgen nüüd oma emotsioone rohkem välja näidata, valehäbi tundmata. Siiras inimene ongi kõige ehedam. Leian, et ei tohiks teeselda -olla keegi , kes sa sisemas ei ole. Sain teada, kuidas tulevikus meediaga suhelda ja nüüd oskan ennast paremini kaitsta ja tean millal meediaga manipuleerida.