Täna on ajakirja Anne&Stiil eestvedamisel “meigivaba päev”. Gossip.ee uuris kaunilt modellilt Joanna Ojastult, kas tema meigib ennast iga päev ning kas on olnud kodust väljaspool ka meigita. “Hoolitsetud välimusega naine ei võrdu ilmtingimata meigitud naisega,” leiab Joanna.

Mida arvate, kas naised peaksid iga päev ennast meikima?
Ei, kindlasti ei PEA. Meie kohalik ühiskond natuke küll surub õrnemat sugu “ilulusele”, kuid hoolitsetud välimusega naine ei võrdu ilmtingimata
meigitud naisega.

Kas kannate igapäevaselt meigikotti kaasas?
Meigikotti – mitte kunagi, küll on aga alati huulepalsam käepärast.

Kas teate-tunnete naisi, kes magavad ka meigiga, et mitte “kole” välja näha?

Tahaksin loota, et minu tutvusringkonnas ollakse teadikud, et just selline viis ongi kiirtee “koleduseni”!

Kas on mõni koht-situatsioon, kuhu ei sobi meigita minna?
Minu arust ei ole, kuid on ka tõsi, et vahel annab meik, nagu riidedki, isikupärale lahedat vunki juurde! Punasel vaibal oleks ehk natuke harjumatu mõnd “julget” näha, kuid huvitaval moel oleks see isegi päris raju!

Kui noor on liiga noor, et ennast meikida, mida teie arvate…

Mina hakkasin ripsmeid 16-aastaselt värvima, seega pean seda vanust ka sobilikuks (samas mind on õnnistatud tumedate ripsmetega, ehk heledama karvaga preilidele sobiks ka paar aastat varem?).

Kas olete viibinud avalikult seltskonnas ilma meigita?

Oleneb, mida silmas pidada sõna “avalikult” all – linnas kolades või sõpradega aega veetes olen tihti meikimata.

Millised on teie must have meigivahendid?

Huulepalsam, Kanebo Sensai 38C ripsmetušš ning Giorgio Armani Face Fabric jumestuskreem ning paar korda kuus leiab kasutust ka minu šokivärvi YSL’i neoonroosa huulepulk või mõni tumedam lauvärv. Tegelikult on meigivahenditest hoopiski must have’imad erinevad nahahooldusvahendid – kreemid, puhastuspiimad ja -toonikud!