Lady Gaga on tuntud oma väljakutsuvate riiete ja lugude poolest. Ise elab ta aga tsölibaadis ja kutsub nüüd ka oma fänne üles seksist loobuma: “Ma ei suuda uskuda, et ma seda ütlen – ärge seksige!”

Intervjuus briti ajalehele Daily Mail räägib Stefani “Lady Gaga” Germanotta, et ta on vaba ja vallaline ning elab tsölibaadis. “Ma olen hetkel vaba ja olen teinud sellise valiku, sest mul pole aega kellegagi kohtuda. Nii et on OK elada ilma seksita. Ma elan tsölibaadis, see on OK,” ütleb lauljatar.

Tsölibaadis elamist tahab Lady Gaga “tähistada” oma fännidega. “On OK olla see, kes sa just olla tahad. Sa ei pea selleks seksima, et iseendaga rahul olla ning kui sa pole selleks valmis, siis ära tee seda. (Kui oled valmis, siis pärast minu kontserti jagatakse tasuta kondoome).”

Sõnum, mida ta oma fännidele edastada tahab on see, et tuleb enda vastu ausaks jääda. “Mulle meenuvad need kihvtid tüdrukud kui ma üles kasvasin, kõik alustasid seksiga. Aga see pole enam nii kihvt kogu aeg seksida. Kihvtim on olla tugev ja iseseisev,” ütleb Gaga ajalehele. Ta lisab, et on selle üle uhke, et temast on saanud eeskuju ning et ta tunneb oma fännide ees vastutust. “Kui viibid avalikkuse tähelepanu all, saab sinust eeskuju, tahad sa seda või mitte. Mina tahan seda olla. Ma pole üks neist enesekesksetest artistidest, kes ei hooli oma fännidest. Asi pole ainult muusikas,” ütleb Lady Gaga.