Triin Tulev räägib, et tänaseks on ta töises plaanis ennast leidnud ning tema unistus rahvusvahelisel tasandil töötada on täitunud. “Praeguseks saan öelda, et tööd on palju ja võin rahul olla,” räägib kaunitar Gossip.ee-le.

Millega Aasias tegelete. Kuulsin et olete modell? Rääkige sellest palun…
Jah Helena, modellindus on üks minu tegevustest lisaks DJ tööle, näitlemisele ja kirjutamisele. Minu prospect (väljavaade-toim.) on vaadata, kas mul on võimalik töötada rahvusvahelisel tasandil. Praeguseks saan öelda, et tööd on palju ja võin rahul olla.

Kas modellina töötate ühele kindlale agentuurile? Millised on viimased tööd?
Ei, ma ei tööta ühele kindlale agentuurile. Viimased tööd on olnud erinevatele SPA-kuurortitele. Järgmine pildistamine on Balil, kus ma reklaamin surfi- ja rannariideid.

Käite tihti Phuketi ja Hong Kongi vahet…. Miks?
Minu töö nõuab, et ma oleksin mobiilne. Reisimine ja suhtlemine õiges ringkonnas tekitab pidevalt uusi võimalusi. Tulemused aga on täiesti erinevad, kui sa päriselt eladki mobiilselt, mitte ei sõida lihtsalt turistina ringi. Praegu on mul Aasias kaks kodu – Hong Kongis ja Phuketil. Selline eluviis tekitab suurepärase vahelduse, iialgi ei ole tegevusetust, tunnen end mõlemal saarel kodus.

Aga miks Tai ja Hong Kong – miks mitte Los Angeles või Miami?
Olen kindel, et kui aeg on õige lendan Miamisse.

Kuidas peletate koduigatsust? Kas teil üldse on koduigatsus? On teil seal mõni Eesti tuttav või suhtlete ainult kohalikega?

Skype annab suurepärase võimaluse suhelda pere- ja sõpradega, kes on Eestis või mujal. Kasutan seda praktiliselt iga päev. Mul on üsna rahvusvaheline sõprusseltskond mõlemal pool, nii Hong Kongis kui Phuketil. Tais elab ju praeguseks päris palju eestlasi, nii et keele kõla meelest ei lähe.

Kuidas veedate oma vaba aega?
Õppisin hiljuti ära vabasukeldumise – enamus vaba aega läheb praegu selle oskuse arendamisele. Maapealsetest tegevustest meeldib mulle kiir- rulluisutamine, õhus olles langevarjuhüpped ja vahel ka paraglaiding. Ma vajan aegajalt ekstreemsporti, et panna oma energia liikuma. Minu jaoks on oluline tunda ennast vabalt igas võimalikus keskkonnas – maal, õhus ja vees.

Reisite muidu ka palju – kas peamiselt töö tõttu või on teil ka niisama reisipisik küljes?
Enamasti reisin tööasjus, aga tänu reisipisikule saigi selline elu valitud, et ei oleks oluline ühe koha peal istuda. Selline eluviis ei ole minu jaoks. Minu meelest on väga põnev näha erinevaid maailmakultuure. Samuti muudatusi maailmas, kus elame igal erineval tasandil – looduses, finantsmaailmas, psühholoogilisest aspektist ka inimestes.

Rääkides veel reisimisest – kas te olete sellist tüüpi reisija, kes läheb pass käekotis, või selline, kellel alati kohvritel ülekilod?

Oleneb, kuhu ja miks reisin. Teinekord tuleb ette, et pean oma plaadimangijatega lendama, siis on muidugi pagas raskem. Üldiselt armastan kergelt reisida.

Mis teid reisimise juures kõige enam köidab?
Elada elu reisimata on nagu hoida terve elu käes raamatut lugedes sealt vaid ühe lehekülje. Reisimine annab erilise sensatsiooni – vabaduse.

Kus te pole käinud, kuhu tahaksite veel minna?
Paapua Uus-Guineasse sõidaks ühel päeval väga hea meelega.

Millele reisimisel kõge rohkem kulutate – toiduelamused, ööbimine, ekskursioonid, nodi mida ostate?

Olen praeguseks reisinud 24s erinevas riigis ja võin üleda, et olen kõige rohkem kulutanud heale asukohale. Ma ei näe põhjust sõita näiteks Itaaliasse ja samas elada reisi ajal kusagil põllupealses või maanteeäärses hotellis.

Teeks mingi kahemõttelise küsimuse ka, mis paljastaks teie raha kulutamise harjumusi?
No teeme.

Ütlesite, et kulutate heale asukohale. Küsiks siis näiteks nii, miks head hotellid nii f***ing palju maksavad?
Sest headel hotellidel on põhjust kliendilt palju raha küsida. Luksushotellid tekitavad sinu ümber mugava, turvalise ja meeldiva keskkonna ja on ju ääretult oluline ennast hästi tunda.

[ot-gallery url=”gallery/triin-tulev-elada-elu-reisimata-on-nagu-hoida-terve-elu-k%c3%a4es-raamatut-lugedes-sealt-vaid-%c3%bche-lehek%c3%bclje”]