Seitsmekümnendate hittseriaaliga “Charlie inglid” tuntuks saanud Farrah Fawcett võitles vapralt vähiga kolm aastat, kuid täna oli ta sunnitud alla andma. 62-aastane näitlejanna suri Los Angelese haiglas, ümbritsetud lähedaste inimeste ja sõpradega.

Legendaarse naise viimseks sooviks oli abielluda – väljavalituks osutus samuti näitlejaametit pidav Ryan O’Neal (68), kellega Fawcettil oli tormiline suhe 27 aastat, tõusude-mõõnadega. Kahjuks ei saanud laulatus toimuda, kuna staar vajas liiga palju meditsiinilist järelvalvet ja arstiabi.

Farrahil ja Ryanil on poeg Redmond (24), kel on kriminaalne taust ja kes on hetkel trellide taga. Kõigest tund peale ema surma pidi noormees kohtus aru anda seoses tõsiste narkosüüdistustega.

Ryan O’Neal tabati DailyMaili andmetel hommikul haiglast lahkumas, pisarad voolamas. Kommentaariks sõnas mees vaid: “Ei, minuga pole kõik korras!” ja istus autosse.

Farrah Fawcettil diagnoositi pärasoolevähk juba mitu aastat tagasi, mil eemaldati kasvaja. Aasta hiljem selgus, et vähki polnud siiski suudetud lõplikult opereerida ning see oli levinud juba maksa. Eelmisel kuul lõppes naise viimane ravi, kiilakana ja kurnatult pöördus ta koju sõna otseses mõttes surma ootama. Viimased päevad veetis Farrah oma haiguse kohta märkmeid tehes ning kaamerate ees maailmale vähi ohtlikkust tõestades – temast valmib peagi dokumentaalfilm, mis õpetuseks kõigile teistele.