Unustage Paris ja Nicole, Posh Spice ja Katie Holmes – rambivalguses on hoopis Kylie Minogue (41) ja Demi Moore (46).

Austraalia lauljatar, 80ndatel kuulsaks saanud Kylie kurameeris kolm aastat prantsuse päritolu Olivier Martineziga. Nüüdseks on naine küll pikka aega Olivierist lahus, kuid siiski Pariisi armunud ja räägib vabalt prantsuse keelt, külastades linna regulaarselt. Niisiis, kes oleks parem kandidaat Demi Moore’ ile Prantsusmaa pealinna tutvustama?

Kylie’ t ja Demit märgati einestamas restoranis Coste, seljas piduriided ning jalas tapvalt kõrged kontsad. Hiljem ühinesid nendega Demi tütred Scout (17) ja Tallulah Belle (15). Pole teada kui kaua on nende kahe sõprus kestnud, kuid DailyMaili andmetel näis neil juttu juba jätkuvat – kolme päeva jooksul, mis Demi Pariisis veetis, kohututi einestamiseks mitmeid kordi.

Järgmisel päeval külastas Demi Louvre’i kunstigaleriid ega suutnud vastu panna kiusatusele pildistada Da Vinci suurteost, Mona Lisat. Saatjaiks hunnik ihukaitsjaid, koukis staar käekotist fotoka ja tegi skandaalse klõpsu ära. (Olgu siinkohal öeldud, et Louvre’is ei tohi pildistaga ega filmida, kaamerad on rangelt keelatud- toim.) Loomulikult postitas ta foto koheselt oma Twitteri profiilile, pannes pealkirjaks “Ah, see on see Mona Lisa”. Mis võiks olla veel “tiinekam” ?