Skandaal jätkub – alles täna hommikul kinnitas „Unistuste Printsessi“ saatejuht Andres Peets Gossip.ee-le, et mingist kihlusest ta ei teadnud ning kohalolijana võib ta kinnitada, et Dimi võttis saadet väga tõsiselt ja otsis tõesti saatest oma „Unistuste Printsessi“ vastupidiselt printsess Marise Altma väitele, kes ütles, et kõiki printsesse on petetud, sest saatetiim teadis Dimi kihlusest.

Gossip.ee sai äsja kontakti Dimi väidetava kihlatu Aila Roberta Lopes´ega,  kes endiselt raiub kui rauda, et tal on Dimiga suhe ning et  Maris Altma rääkib tõtt, et ka saates osalejad sellest teadlikud olid: “Meil on Dimiga suhe ja me proovime luua peret.”

Küsisime Ailalt kas vastab tõele, et kogu show oli vale ja kõik teadsid tema kihlusest Dimiga ning kas ta on tõesti Dimist rase? “Maris rääkis tõtt minu ja Dimi kohta ja võibolla varsti kinnitavad teisedki saates osalenud printsessid seda juttu – tõde tuleb alati välja. Ma arvan, et nad lihtsalt ootavad õiget hetke, millal seda öelda. Ma ei tea, kas inimesed, kes on vastutavad selle eest, on kunagi mõelnud, mis tagajärjed on sellel, mida nad meedias ütlevad. Saate võtted on tänaseks läbi aga see saade muudab nende kõigi elu igaveseks,” räägib Aila Gossip.ee-le.

“Mul on pere, ma olen ema ja mõne kuu pärast sünnitan uue lapse, mõistagi on see Dimi laps – see ei ole show!” jätkab Aila.

“Mõned inimesed elavad oma elu nagu see oleks mäng – nad ütlevad ´ohh jumal Marisest on ühel saidil pilte koos teise tüdrukuga´ ja samal ajal nad leiavad, et on normaalne, kui tüdrukud jooksevad paljaste tissidega ümber basseini ning poolpaljad ettekandjad teenindavad neid „armastus reality-shows“.”

“Palun, proovige olla rasedad ja püüdke abielluda skandaalis! Vaadake, kuidas maailm muutub… Meil on Dimiga suhe ja me proovime luua peret, saates osalenud tüdrukutel on ka juba boyfriendid. Niisiis, kes tahab saadet vaadata, vaadaku aga ühte tv-showd pole võimalik muuta reaalseks eluks. Filmimine on filmimine, elu kaameratest väljaspool on aga hoopis teine asi. Praegu tahan ma rahus nautida oma rasedust!”

Lõpetuseks tahab Aila tänada kõiki eestlasi, kes on saatnud talle palju toetavaid kirju ning ütleb, et kui soovite rohkem teada siis küsige kõikide printsesside käest, kes saates osalesid.