Juba mõnda aega keerleb meedias skandaal, et „Unistuste Printsessi“ saates kuulsaks saanud Belgia ärimees Dimitri Janssens on tegelikult kihalatud brasiillanna Aila Roberta Lopesega. Aila väidab, et nad plaanivad Dimiga abielluda ning, et ta kannab juba neljandat kuud Dimi last.

Dimi ise on aga öelnud nii Gossip.ee-le kui teistele väljaannetele, et tal pole mingit naist ega last. “See pole tõsi. Naine, keda peetakse minu abikaasaks on 9 aastase lapse ema, mina aga kohtusin temaga aasta tagasi suvel, enne saate salvestust, seega ei saa ma kuidagi selle lapse isa olla,” rääkis Dimi Gossip.ee-le. Samas andis Dimi hoopis mõista, et on äärmiselt pettunud paaris naises, kes tulid saatesse, endal mehed kodus ootel. “Milleks tulla saatesse, kui sul on mees olemas?” rääkis nõutu Dimitri Janssens, kes hoopis ennast petetuna tunneb.

Saates üks osalenud printsessidest Maris Altma rääkis eelmisel nädalal Buduaarile, et kõikidele printsessidele on valetatud ja neid on petetud, sest kogu saate tiim teadis Dimi kihlusest Ailaga. Gossip.ee otsustas sellisele tõsisele süüdistusele küsida kommentaari saatejuht Andres Peetsilt.

Printsessi-Maris väidab, et kõikidele printsessidele on valetatud ja neid on petetud, sest kogu saate tiim teadis Dimi kihlusest Ailaga, kuidas Teie seda kommenteerite?

“Mingist kihlusest ma ei teadnud ning minu mäletamist mööda polnud Dimi varasematest suhetest üldse juttu. Vastupidi, Dimi väitis end üsna tõsiselt saateosaliste hulgast “Unistuste Printsessi” otsivat. Kohalolnuna võin kinnitada, et ta suhtus sellesse väga tõsiselt,” ütleb Andres Peets, et printsesse lollitatud pole ning et Dimi otsis siiralt endale saatest naist.

 

Loe lisaks:
Maris Altma: Olen “Unisuste printsessi” saate produtsentides pettunud SIIT
Maris Altma: Unistuste printsess lõhkus Dimi ja Aila suhte. Produtsendid oleks pidanud meile ütlema, et Dimi on kihlatud! SIIT
Unistuste Printsessi Dimi Gossip.ee-le: Milleks tulla saatesse, kui sul on mees olemas? SIIT