“Sa pead armastama mitte ainult inimest, vaid elu temaga!” Nii toonitavad kui ühest suust kaasad Ave ja Rein Weber, kes geobioloogide ja feng shui praktikutena jagavad nõu, kuidas rajada õnneõpingute tagalaks kodu, kus ei murra rahulolematus ega haigused.

“Meil ainuke tüli tekib selle pärast, kes saab kodus nõud ära pesta,” märgib Ave Weber (48) Kroonikale. “Meile mõlemale see väga meeldib, see on hea lõõgastumisaeg,” seletab Rein Weber (69). Ta lisab: “Õnneks saab nõudepesemist jagada. Ja veel põnevam on jagada unistusi. Aidata teise inimese ihadele ja salasoovidele kaasa. Kui saad kõigest koos unistada, on iga päev põnevam kui eelmine. Armastada armsamat rohkem kui eile ja vähem kui homme…”

Nad kohtusid kümne aasta eest, mil Ave tuli õpilaseks Reinu geobioloogia loengusse. Iga päevaga kasvatab paari üha rohkem kokku tahe jagada. Sealhulgas oma teadmisi geobioloogia ja feng shui vallas ka teistega. Et ei peaks laskma häda, jõuetust ja enesehaletsust elu hukutama. Et ei peaks põhjuseid üles kaevama tagantjärele, kui lähedane inimene juba kaotatud, nagu juhtus Avel.


Loe pikemalt kevadisest Kroonika kodu-erist