„Koit on väga pühendunud isa, kellel on alati, kasvõi hetk, aega lapsele,” avaldab Kaia Triisa (24) Kroonikale. „Kuna Rebecca on oma issi tütar, siis issiga ollakse väga pai, emmega näidatakse aeg-ajalt iseloomu, ja see on tal kange!”

„Koit on väga pühendunud isa, kellel on alati, kasvõi hetk, aega lapsele,” kiidab Kaia. Issiga stuudios on Rebecca sõiduvees. „Talle meeldib klaverit mängida. Niimoodi klimberdada. Muusikueeldused on vist olemas!” lisab Koit Toome (31). Rebecca (2) leiab oma roosa mängumikrofoni. „Kuidas issi laulab mikrofoni? Oskad ka?” pärib emme. Rebecca teab küll – võtab üles üminajupi, lisades kõrgtoone kilgatustega. Koit nabib tütrel piha ümbert kinni ja hüpitab teda õhku, mille peale väikese naerukajaka suust helab üle toa rõõmukisa. Koit teeb fantoomihäält… „Rebecca, ma söön su äää….”

„Mürame kõvasti. Selleks on ikka mahti,” ütleb Koit. Et perel oleks ka Koidu pingelisel tööperioodil võimalikult palju kodust kvaliteetaega, on Kaia sõnul tehtud selline tööjaotus: „Kuna praegu on meie pere meespoolel väga kiire aeg, siis argised asjad, näiteks poes käimine, on prouade kanda. Kui on vaba aega, pikutame, oleme kolmekesi lihtsalt koos, vaatame multifilme, sööme jäätist, käime vanavanematel ja sõpradel külas, oleme niisama…”


Pikemalt loe kevadisest Kroonika kodu-erist