Armastatud meikar ja stilist Mari Ojasaar räägib Gossip.ee-le, et meigikotti ta igapäevaselt kaasas ei kanna. “Meigikotti kaasas ei kanna, käekotis on huulepulk, muud polegi!,” räägib kaunitar.

Oma tutvusringkonnas ei tea ta ka kedagi, kes oleks niivõrd kõva “meigi fänn”, et isegi magaks meigiga. “Ei, õnneks ei tea,” naerab Mari ning räägib, et oma sõbrannalt juuriks ta sellise kombe kindlasti välja. “Kindlasti annaks parima, et sellise asja tema ööreziimist välja juurida! Kui kuidagi teisti ei saa, siis kasutagu vähemalt mineraalkosmeetikat,” räägib Mari Ojasaar Gossip.ee-le.

“Nii ei saa küll väita,” ütleb Mari, et oleks olemas kohti ja situatsioone, kuhu ei sobi meigita minna.  “Mõni on loomulikult nii ilus, et meik ei anna midagi head juurde. Usun, et meik võiks ikkagi hea enesetunde anda, nii nagu seda teeb hästi valitud riietus ja kenasti sobiv soeng. Kui ürituse kutsele on antud juurde riietusstiil, siis ideaalis võiksid sellega kooskõlas olla ka meik ja juuksed.”

“Tänapäeval küpsevad lapsed kiiresti,” räägib Mari, et ei oska nimetada vanust, kui noorelt keegi ennast võiks või peaks meikima hakkama.  “Ema jäljendamine on juba väga pisikestele oluline asi. Esimsed meigiproovid võiksid siiski olla võimalikult loodusliku kosmeetikaga. Igapäevane jumestus võiks hakata siis, kui vaja midagi peita, näiteks vistrikud nahal. Noored tüdrukud on ilma meigita kenamad!”

Mari räägib, et tema jaoks ei ole tabu seltskonnas meigita viibida, kuid eelistab siiski loomulikku jumestust. “Kannan loomulikku jumestust. Peidan geneetiliselt tumedad silmaalused ja värvin ripsmed,” räägib Mari ning lisab, et suvel on siiski ka meigita ning laseb nahal puhata.  “Ilma meigita olen korduvalt veetnud aega seltskonnas, eelkõige suvel, mil lasen näol meigist puhata.”