Juba aastaid Inglismaal resideeruv endine supermodell Kaja Wunder, kes juhib Londonis tegutsevat “The Button Club´i, mis võimaldab oma liikmetele kopsaka summa eest sissepääsu eklusiivsetele üritustele räägib Gossip.ee-le, et üritustel ja pidudel ei ole paslik meigita käia aga igapäevaselt ei näe tema põhjust, miks naised ennast meikima peaksid.

“Muidugi mitte!” vastab Kaja Wunder meie küsimusele, kas naised peaksid ennast iga päev meikima. Ise kannab kaunitar kaasas vaid paari ilutoodet ning paljastab, et tal on tihti nädalavahetused täiesti meigivabad. “Kannan kaasas enamasti puudritoosi ja huuleläiget, aga mitte nädalavahetustel! Nädalavahetudsed on mul meigivabad, kui just mõni üritus pole,” räägib modellist ärinaine Gossip.ee-le ning lisab, et puuder, põsepuna ning huuleläige on ainukesed nö must have meigitooted, mida ta kasutab.

Naine, kes leiab, et sugugi ei tule ennast igapäevaselt lille lüüa usub aga, et eritnevatele avalikele üritustele ning pidudele ilma meigita minna pole õige. “Pidudele ning üritustele ilma meigita minna ei sobi!” aga lisab et niisama avalikes kohtades ei näe ta mingit põhjust alati meigitud olla. “Aga loomulikult olen avalikult seltskonnas meigita olnud,” räägib naine, kes ei karda ennast ka meigita näidata. Nendest naistest aga, kes ka ööseks ennast meigivad ta aru ei saa ning teatab, et ei tunne selliseid naisi ning ei tahagi tunda. “Ei tea ja ei taha tunda  naisi, kes magavad ka meigiga, et mitte “kole” välja näha.”

Kaja soovib lugejatele “Ilusaid meigivabu nädalavahetusi” ning räägib, et naiteks alla 15-aastased tüdrukud ei peaks üldse ennast meikima!