Seksikas ja kena modell ning Gossip.ee kaasautor Marianna Link, räägib, et armastab ennast igapäevaselt meikida. “See ei tähenda seda, et pean end loomulikuna koledaks, lihtsalt kerge meik annab mulle eriti hea enesetunde,” räägib särav ja puhanud Marianna Gossip.ee-le.

Mida arvate, kas naised peaksid iga päev ennast meikima?
Kindlasti ei saa öelda, et peaksid, see on igaühe oma vaba valik ning sõltub sellest, kuidas keegi on harjunud ja kuidas keegi ennast parmini tunneb. Suurt rolli mängib ka elustiil ning töö – paljud töökohad tõesti nõuavad esinduslikku välimust -näiteks saatejuhid, mõndadel elukutsetel on aga meik ilmselgelt üleliigne (näiteks sportlased).

Kas teie kannate igapäevaselt meigikotti kaasas?
Tavaliselt jah on mul meigikott kaasas. Mulle meeldib, kui mul on hädavajalik alati käepärast, juhuks kui peaks ootamatult tekkima mõni punn või huuled juhtuvad kuivama.

Kas teate-tunnete naisi, kes magavad ka meigiga, et mitte “kole” välja näha?
Jah, mul on üks sõbranna, kes magab meigiga, kuna arvab, et on ilma meigita kole. Ta käib ka rannas meigitult ning tean ka naisi, kes lihtsalt laiskusest ei viitsi alati meiki maha võtta, eriti peale pidu.

Kas on mõni koht-situatsioon, kuhu ei sobi meigita minna?
Arvan, et tegelikult ei ole – kui inimene tunneb end ise ilma meigita hästi ja ilusana, siis miks mitte käia loomulikuna ka pidulikel üritustel.  Pean aga kahjuks tunnistama, et ma ise olen pigem seda tüüpi naine, kes teeb endale peaaegu igapäevaselt kerge meigi ning teatud üritustele ma kohe kindlasti ilma meigita ei läheks.  See ei tähenda seda, et pean end loomulikuna koledaks, lihtsalt kerge meik annab mulle eriti hea enesetunde.

Kui noor on liiga noor, et ennast meikida, mida teie arvate…
Ma arvan, et alla 12 aastastel pole kindlasti mingit vajadust end meikida, ise alustasin vist umbes 13-14 aastaselt.