Näitleja Katrin Karisma (62) on lõpuk leidnud aega enda jaoks, tal on kevad südames ja silmad sära täis. Ta on oma eluga rahul, sest on piisavalt kirge, armastust ja heaolu. Katrin usub, et suhete puhul on andestamine ülioluline, samuti see, et suudetakse jääda sõpradeks ja iseendaks.

“Alati pole vaja suure vihaga lahku minna, piisab sellest, kui asjad selgeks räägitakse ja suudetakse eksisteerida teineteise läheduses, olla sõbrad,” räägib Katrin värskes ajakirjas Naised.

Seda, et Katrin niisama sõnu ei loobi vaid ka ise oma õpetuste järgi toimib, tõestab see, et naine käis presidendiballil koos eksabikaasa Tõnu Kilgasega. Palju kära tekitanud vabariigi aastapäevaballi kohta lausub Katrin kindlameelselt: “Kas ma oleksin pidanud sinna teie arvates üksinda minema? Isegi mu lapsed ei teadnud, et ma sinna koos Tõnuga lähen. Ja mis siis?!”

Katrin Karisma naudib enda sõnul naiseks olemist. “Naise roll on väga-väga oluline, aga naine peab olema naine, ta peab enda eest hoolitsema, olema kaasaegne ja enesekindel ning õpihimuline. Kõige olulisem on mitte rongist maha jääda!”